Računalništvo, telefonija
10.12.2009 08:12

Deli z drugimi:

Share

Odjemalec elektronske pošte Mozilla Thunderbird 3 je nared!

Prenovljeni Thunderbird prinaša zvrhan koš vsestransko uporabnih funkcij.
Prenovljeni Thunderbird prinaša zvrhan koš vsestransko uporabnih funkcij.

Čeprav je Mozilla Corporation šele pred slabim tednom dni objavila novo različico priljubljenega odprtokodnega programa Thunderbird 3, ki se je ponašala z nazivom RC2, je na njeni spletni strani že na voljo za prenos končna različica priljubljenega odprtokodnega odjemalca elektronske pošte.

Odprtokodni odjemalec elektronske pošte Mozilla Thunderbird 3, ki predstavlja odlično alternativo Microsoftovi rešitvi Outlook, je na voljo za uporabnike operacijskih sistemov Windows, Linux in Mac OS ter se lahko pobaha s funkcijo arhiviranja e-sporočil, ki zagotavlja hiter, enostaven in urejen premik sporočil v mapo Archive (podobno kot pri Gmailu).

Novi odjemalec elektronske pošte Mozilla Thunderbird 3 nudi tudi zavihke, ki povečujejo storilnost, saj lahko v enem oknu vidimo več e-sporočil in preprosto prehajamo med njimi. Prenovljeni Thunderbird prinaša korenite izboljšave tudi v imeniku, saj lahko z enim samim miškinim klikom na zvezdico prenesemo kontakt v imenik ali ga uredimo. Poleg tega lahko na sila preprost način nameščamo raznovrstne programske dodatke, teme ali vstavke.

Odjemalec elektronske pošte Mozilla Thunderbird 3 je na voljo za prenos na naslovu http://en-gb.www.mozillamessaging.com/en-GB/thunderbird/. Uporabni program je na voljo za operacijske sisteme Windows, Linux in Mac OS v več kot štiridesetih jezikih. Med njimi seveda ne najdemo slovenščine, kar pa žal ni nobena novost.


Prijavi napako v članku