Triki in nasveti
09.05.2018 10:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odjavite se od nezaželene e-pošte

Odjavite se od vseh nezaželenih reklamni e-sporočil
Odjavite se od vseh nezaželenih reklamni e-sporočil

S preprostim korakom in brezplačno storitvijo, se boste hitro in učinkovito odjavili od reklamnih sporočil, kot tudi od drugih nezaželenih elektronskih sporočil. Z uporabo storitvije Unsubscriber se boste hitro odjavili od reklamih e-sporočil ne glede na to, kateri in kakšen poštni nabiralnik uporabljate.

Storitev se hitro poveže z vašim elektronskim predalom, kjer pa ne pregleduje vseh sporočil, temveč ustvari posebno mapo za odjavo, kamor preprosto “kliknete in potegnete” vsa reklamna sporočila od katerih se želite odjaviti. Vse ostalo bo storitev naredila za vas.

Tako vam ne bo več potrebno iskati nerodnih majhnih gumbov za odjavo, kateri so po navadi skriti na dnu vsakega sporočila, (priostni morajo biti po evropskih zakonih) saj spletne strani na vsak način ne želijo, da se od njih odjavite.

Pomembno je pa tudi dejstvo, da nikakor ne shranjujete elektronske pošte, katera je pristala v nabiralniku za vsiljeno oziroma nezaželjeno e-pošto. Namreč, če boste to naredili, bo vaš e-poštni odjemalec smatral, da je naredil napako in da e-poštno sporočilo pravzaprav ni nezaželjena e-pošta in da je za vas koristno oziroma ga želite imeti. Tako, da edino tukaj bodite previdni. Sicer pa večina odjemalcev po približno enem mesecu samodejno izprazni nabiralnik za nezaželjeno e-pošto.

Obiščite spletno stran za več informacij in začetek uporabe -> https://getunsubscriber.com/


Prijavi napako v članku