Računalništvo, telefonija
09.06.2017 10:49
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Od prvega klika na ona-on.com do Sanjske ona-on.com poroke: Kdo bo naslednji?

Od prvega klika na ona-on.com do Sanjske ona-on.com poroke: Kdo bo naslednji?
Od prvega klika na ona-on.com do Sanjske ona-on.com poroke: Kdo bo naslednji?

Iščemo par, ki bo naslednje leto dahnil »da« na že četrti Sanjski ona-on.com poroki!


Vsako leto nas je več! Ste vedeli, da se vsako leto na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com spozna okoli 1.000 parov? Med njimi je tudi 14 parov, ki so nam na letošnjem natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com zaupali, kako so se njihove ljubezenske zgodbe s pomočjo ona-on.com pričele.

Zdaj je čas, da njihove zgodbe preberete tudi vi in glasujete za svojega favorita ter s tem svojemu najljubšemu paru pomagate do Sanjske ona-on.com poroke! Med vsemi, ki boste glasovali, bomo izžrebali nagrajence, ki prejmejo lepe nagrade. GLASUJTE za svojega favorita!

Poiščite ljubezen na ona-on tudi vi!

Še niste v dvoje? In si tega želite? Čas je, da usodo vzamete v svoje roke, tako kot so to storili ona-on pari. Za lažji začetek vam podarjamo BREZPLAČNI PREIZKUS ona-on.com. Morda pa bomo naslednje leto slišali prav vašo ljubezensko zgodbo!

4 razlogi, zakaj morate priti na Največji spoznavni piknik 5!

1. Če vam bolj kot spletno spoznavanje, leži spoznavanje v živo, bo piknik idealna priložnost, da nekoga spoznate. Za lažje spoznavanje bo poskrbljeno s spoznavnimi igrami, kot sta Spoznavalnica in Hitri zmenki, poleg tega bodo ves dan po zraku švigale ljubezenske puščice kupida Ljuba.

2. Lahko se boste športno udejstvovali. In pokazali svoj tekmovalni duh, saj boste lahko na pikniku merili moči pri badmintonu, odbojki in nogometu. Pa še kje drugje bo morala priti vaša tekmovalnost na plan – recimo pri nagradnih igrah.


Prijavi napako v članku