Računalništvo, telefonija
15.01.2011 12:13

Deli z drugimi:

Share

“Obuti” uporabniki SAOP

»Ne ostanite bosi!« je bilo namreč geslo letošnje tradicionalne SAOP konference 2011, na kateri so priznani strokovnjaki z različnih področij uporabnike SAOP-jevih rešitev iCenter in miniMAX seznanili z najpomembnejšimi novostmi.
"Zaupanje in partnerstvo sta pokazatelja, zaradi katerih se vsako leto zberemo v tolikšnem številu."
"Zaupanje in partnerstvo sta pokazatelja, zaradi katerih se vsako leto zberemo v tolikšnem številu."

Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je organiziralo tradicionalno SAOP konferenco 2011, kjer so strokovnjaki s področja računovodstva, prava in davkov predstavili vrsto aktualnih tem.

Celodnevni dogodek je v Kongresni center Mons v Ljubljani privabil predstavnike številnih podjetij in organizacij iz javnega sektorja in gospodarstva, ki pri svojem delu s pridom uporabljajo rešitve podjetja SAOP.

Napolnjeno dvorano je na začetku pestrega programa nagovorila Sonja Šinigoj, direktorica podjetja SAOP, ki je izrazila upanje, da bodo lahko na letošnji konferenci izmenjali številna nova spoznanja in izzive ter skupaj poiskali tudi odgovore nanje.

»Zaupanje in partnerstvo sta pokazatelja, zaradi katerih se vsako leto zberemo v tolikšnem številu. Pri tem bi rada poudarila predvsem pomen znanja, s katerim podjetje SAOP uporabnikom rešitev iCenter in miniMAX pomaga pri udejanjanju njihovih poslovnih ciljev in strategij,« je med drugim povedala Sonja Šinigoj v svojem pozdravnem nagovoru.

S strokovnim delom srečanja je pričela Jana Blažič, vodja podpore programa iCenter in svetovalka za področje plač, ki je udeležence seznanila s spremembami pri posredovanju podatkov za dohodnino 2010 prek SAOP-jeve rešitve iCenter.

Hkrati je potekalo predavanje Petre Šinigoj, ki je v podjetju SAOP zaposlena na oddelku miniMAX. Udeležence je seznanila z novostmi programa miniMAX, med drugim z obračunom DDV po plačani realizaciji, plačevanjem prek sistema SEPA ter rešitvijo za podporo pri poslovanju turističnih agencij.

Mag. Tanja Urbanija, davčna svetovalka iz podjetja BDO svetovanje, je v nadaljevanju prikazala aktualne probleme s področja DDV, kot so dobropisi in solidarna odgovornost.

Sodnica na izvršilnem oddelku Višjega sodišča v Ljubljani Karmen Ceranja je predstavila učinkovito uveljavljanje denarnih terjatev v izvršilnem postopku.

Zadnji predavatelj na tokratnem SAOP-jevem druženju je bil mag. Andrej Tomšič, namestnik informacijske pooblaščenke, ki je predstavil zahteve glede zasebnosti in varstva osebnih podatkov v informacijski družbi.

Prijetno celodnevno druženje je povezoval eden izmed najboljših slovenskih stand-up komikov Vid Valič, ki je na koncu poskrbel, da so udeleženci tudi letošnjo SAOP konferenco zapuščali nasmejani.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SAOP - Računalniški programi za računovodstvo, knjigovodstvo, izdajanje računov, potni nalogi, trgovina, računovodski servis, obrtnik

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več