Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
15.03.2024 08:31

Deli z drugimi:

Share

Obnovljen prenosnik je nekaj povsem drugega kot rabljen prenosnik

Vse več uporabnikov se danes odloča za nakup obnovljenih računalnikov in prenosnikov. S tem po eni strani prihranijo, po drugi pa dobijo napravo, ki jim bo služila enako dobro kot nova.
Foto: PoceniPC.com
Foto: PoceniPC.com

Splet je poln prodajalcev tako novih kot rabljenih in obnovljenih naprav. V svetu tehnologije je morda to še bolj očitno kot sicer. Prepričani smo, da ne želite kupiti mačka v žaklju in po nakupu ugotoviti, da »to ni tisto, kar ste želeli« ali da naprava celo ne deluje. Zato je zlato pravilo nakupa to, da se pred nakupom pozanimamo o izdelku, ki si ga želimo, kot tudi (ali pa predvsem!) o prodajalcu.

Izdelki so lahko zelo različni – zase priskrbite najboljše

Ko se odpravite po nakupih, morate razumeti razlike med različnimi rabljenimi izdelki in obnovljenimi izdelki. Predvsem pa morate vedeti, kako zagotoviti, da bo vaš nakup varen in zanesljiv. Na spletu to velja še toliko bolj kot v fizičnih prodajalnah. Spletna stran PoceniPC.com je izvrsten primer, kako lahko kupci pridobijo kakovostne obnovljene računalniške naprave z dodatnimi garancijami, ki zagotavljajo mirno uporabo.

Razlike med rabljenimi in obnovljenimi napravami

Rabljene naprave so ponavadi naprave, ki so že bile v uporabi in se prodajajo v kakršnem koli stanju. Pri nakupu rabljene naprave kupci prevzemajo veliko tveganje, saj največkrat nimajo zagotovila glede stanja naprave oziroma kako dolgo bo še delovala.

Obnovljene naprave, kot jih ponuja PoceniPC.com, pa so naprave, ki so bile skrbno pregledane, očiščene, popravljene in testirane. Tako zagotovijo, da ustrezajo najvišjim standardom kakovosti. To vključuje čiščenje notranjosti in zunanjosti naprav, razvrščanje glede na fizično stanje, brisanje vseh obstoječih podatkov na trdih diskih in zamenjavo manjkajočih ali okvarjenih komponent. Za tako obnovljene naprave nudijo že omenjeno garancijo, kar kupcem zagotavlja dodatno varnost.

Dokaz dobrega dela je tudi to, da se kupci vračajo

Ker gre pri obnovljenih prenosnikih, ki jih ponujajo pri PoceniPC.com za skrbno preverjene naprave boljše, poslovne linije, je visoka kakovost zagotovljena. Kakovost torej prejmete, kaj pa zanesljivost prodajalca? Ekipa vestno skrbi za svoje kupce, podjetje Insis d.o.o se z internetno prodajo ukvarja že od leta 2009. Zgovorno je tudi dejstvo, da se 81 % strank k njim po prvem nakupu vrne tudi kasneje. Ker so v to, da delajo dobro, prepričani tudi sami, nudijo garancijo na delovanje in garancijo na zadovoljstvo. Predvsem pa varen in zanesljiv nakup.

Prednosti nakupa pri PoceniPC.com

PoceniPC.com svojim strankam ponuja več ključnih prednosti:

  • Temeljito testiranje in nadzor kakovosti: Vsaka naprava mora prestati obsežno testiranje, da se zagotovi njeno brezhibno delovanje. Notranje komponente so preizkušene z napredno programsko opremo, medtem ko so zunanji deli, kot so tipkovnica, zaslon in sledilna ploščica, skrbno preizkušeni s strani izkušenih zaposlenih.
  • Garancija na delovanje: PoceniPC.com zagotavlja, da so naprave, ki jih prodajajo, v dobrem delovnem stanju in so pripravljene služiti strankam (vsaj) naslednjih pet let. To kupcem daje dodatno zagotovilo, da je njihov nakup vreden investicije.
  • Garancija na zadovoljstvo: S 14-dnevno garancijo na zadovoljstvo PoceniPC.com omogoča strankam, da vrnejo napravo, če z njo niso popolnoma zadovoljni. To je še posebej pomembno pri nakupu obnovljenih naprav, saj kupcem omogoča, da se brez tveganja prepričajo o kakovosti in delovanju naprave.
  • Okolju prijazna izbira: Nakup obnovljenih naprav je tudi okolju prijazna možnost, saj podaljšuje življenjsko dobo obstoječih naprav in zmanjšuje potrebo po proizvodnji novih.

Ključna dejavnika pri nakupu obnovljenih računalnikov in prenosnikov sta varnost in zanesljivost. PoceniPC.com s svojim postopkom obnove, strogim testiranjem in garancijo zagotavlja, da so njihove naprave brezhibne. Torej – če iščete cenovno ugodne, a zanesljive računalniške naprave, odklikajte na PoceniPC.com, kjer na vas vsak trenutek čaka več kot 1000 naprav.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
računalniki obnovljeni prenosniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več