Igre
05.01.2020 10:26

Deli z drugimi:

Share

Novoletni hrošč ponagajal ljubiteljem igričarske uspešnice

Težavam z WWE 2K20 kar ni videti konca.
Težavam z WWE 2K20 kar ni videti konca.

Uradna video igra največje organizacije poklicne rokoborbe WWE je že vrsto let na udaru zaradi skromnega napredka in zastarelega pogona. Konec lanskega leta pa je z izdajo najnovejše različice 2K20 vse skupaj doseglo nove razsežnosti, ko so viralni posnetki sramotnih hroščev ter najrazličnejših tehničnih težav sprožili salve smeha in zasenčili celo Bethesdin porazni Fallout 76.

A če so razvijalci franšize mislili, da so ključne težave končno mimo, so se pošteno zmotili. Ljubiteljem “wrestlinga”, ki nad igro še niso obupali, jo je namreč ob skoku v novo leto za nameček zagodel še spodrsljaj v slogu milenijskega hrošča. Ko je na silvestrovo ura odbila polnoč, se je igra preprosto zrušila. Precej ironično za stvaritev, ki v naslovu nosi letnico 2020, kajne?

Igralci so hitro ugotovli, da rešitev leži v premiku sistemskega datuma nazaj na leto 2019, pri 2K pa so sicer že ukrepali in izdali popravek, ki odpravi težavo.

Po tako hroščati izvedbi dolgoletne franšize, za katero je Sony nezadovoljnim kupcem ponujal celo vračilo kupnine, bo vsekakor zanimivo videti, kako si 2K letos namerava povrniti zaupanje rokoborskih navdušencev.


Prijavi napako v članku