Strojna oprema
21.02.2006 09:32

Deli z drugimi:

Share

Novi Lexmarkov več funkcijski tiskalnik X7350 Office


Lexmarkov večopravilnež.

Lexmark je predstavil svoj najnovejši večfunkcijski tiskalnik X7350 Office, ki je namenjen predvsem zaposlenim v manjših pisarnah oziroma tistim, ki imajo pisarno doma, in želijo s pomočjo samo ene naprave kombinirati več storitev in na ta način doseči čim večji učinek.

Novi Lexmarkov tiskalnik omogoča tiskanje, optično zajemanje, kopiranje in faksiranje dokumentov z dovolj veliko hitrostjo za pisarniška dela ter upravljanje in distribucijo barvnih dokumentov in fotografij. Uporabnik lahko s pomočjo tiskalnika X7350 tiska direktno z ustrezne digitalne kamere (PictBridge), X7350 pa je nadgradljiv tudi v mrežni tiskalnik, tako da ga lahko postavite doma ali v pisarni, dostop do njega pa omogočite številnim uporabnikom.

Podpredsednik Lexmarka Najib Bahous je ob predstavitvi novega izdelka poudaril, da bo tiskalnik vsem tistim, ki imajo manjše pisarne oziroma delajo doma, in ga potrebujejo za različne funkcije, omogočal večjo produktivnost.

Tiskalnik je primerno hiter za pisarniška dela, saj zmore natisniti do 25 črno-belih strani oziroma 19 barvnih strani na minuto, medtem ko lahko s pomočjo avtomatskega podajalnika faksiramo ali fotokopiramo do 50 strani naenkrat. Tiskalnik je ameriškim uporabnikom na voljo za nekaj manj kot 150 ameriških dolarjev, na našem trgu pa ga pričakujemo marca.


Prijavi napako v članku