Telefoni
25.07.2016 12:24
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi iPhone 7 v prodaji že 16. septembra?

Pametni mobilni telefon iPhone 7 naj bi prinesel manjše, a pomembne izboljšave v primerjavi s predhodnikom.
Pametni mobilni telefon iPhone 7 naj bi prinesel manjše, a pomembne izboljšave v primerjavi s predhodnikom.

Po neuradnih informacijah, ki so zaokrožile pri večjem številu medijskih hiš, naj bi se prodaja novih modelov iPhone 7 in iPhone 7 Plus začela že 16. septembra. Sleherna nova informacija o pametnih telefonih iPhone tako blizu uradne predstavitve je, vsaj glede na izkušnje iz preteklih let, omembe vredna. Datum predstavlja petek kar je običajni dan, ko pri Applu začnejo s prodajo novih iPhonov. S tem se neuradno tudi potrjuje datum predstavitve iPhonov. Omenja se 12. september.

Nova generacija pametnih telefonov iPhone predstavlja letošnji vrhunec v mobilni industriji. Pri Applu po neuradnih informacijah večjih sprememb pri samem ohišju ne pripravljajo. Novi iPhone 7 naj bi tako bil podoben predhodni generaciji s to razliko, da bodo antene bolj skrite ob zgornjem in spodnjem robu pametnega telefona. Veliko se pričakuje na področju odstranitve vtičnika za slušalke. S tem naj bi bilo ohišje pametnega telefona tanjše in posledično tudi lažje za uporabo pri uporabnikih. Apple naj bi se končno odpovedal tudi 16GB različici iPhona in v osnovi ponujal različico z 32GB prostora. Veliko si lahko obetamo tudi na področju kamere. Večji model, iPhone 7 Pro, na bi celo ponujal dvojno lečo kar bo utrdilo vodilni položaj pametnega telefona iPhone na področju kvalitete kamer. Kako dobro so v preteklosti svoje delo opravili pri Applu pričajo tudi dogodki kot je na primer snemanje ceotne epizode humoristične nadaljevanje Modern Family. Namesto profesionalnih kamer so producenti uporabili kar iPhone in iPade in s tem prikazali kaj resnično zmorejo applove kamere.

Začetek prodaje novega telefona pa bi lahko pomenil tudi začetek prodaje nove pametne ure Apple Watch 2. Do sedaj praktično nismo videli nobenih vsaj delno zanesljivih informacij o tem kaj točno naj bi nova generacije pametne ure na trg prinesla. Pri Applu, za razliko od iPhonov, razvoj nove ure skrbno skrivajo.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku