Programska in razvojna orodja
15.01.2014 10:40
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Google Chrome 32 z izjemnim vmesnikom Metro

Najnovejša različica spletnega brskalnika Google Chrome je že na voljo za prenos za uporabnike operacijskih sistemov Windows, Linux in Mac OS X. Novost prinaša bogato paleto novih možnosti, med katerimi izstopa predvsem novi grafični vmesnik, ki je pisan na kožo uporabnikom Windowsa 8.
Novi brskalnik Google Chrome 32 vas bo zlahka prevzel!
Novi brskalnik Google Chrome 32 vas bo zlahka prevzel!

Programerji podjetja Google so presenetili z novo različico priljubljenega spletnega brskalnika Chrome. Prenovljeni Chrome 32 za namizne in osebne računalnike prinaša manjše izboljšave, ki poenostavljajo in izboljšujejo brskanje po svetovnem spletu. Googlovi programerji so namreč skupno odpravili kar 21 varnostnih ranljivosti in izboljšali tako njegovo stabilnost kot hitrost delovanja.

Spletni brskalnik Google Chrome 32 prinaša poskusno različico programskega dodatka »Supervised Users«, s pomočjo katerega lahko starši zavarujejo, nadzirajo in omejijo dostop otrokom do svetovnega spleta. Novost je bogatejša tudi za grafični indikator, ki prikaže, ali sta spletna kamera in mikrofon vključena ter izboljšanim sistemom za zaščito pred zlonamernimi kodami. Nič manj zanimiv ni niti prenovljeni grafični vmesnik, ki je povsem prilagojen vmesniku operacijskega sistema Windows 8.

Če še nimate nameščenega spletnega brskalnika Google Chrome, novo različico najprej prenesite s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/Chr-ome in ga nato z zgolj nekaj kliki namestite. Lastniki Googlovega brskalnika pa lahko opravite posodobitev na način, da kliknete na »reže« (desno zgoraj) in izberete »O Google Chrome«. Namestitev oziroma posodobitev se bo pričela samodejno, po uspešni namestitvi pa bo potrebno Googlov brskalnik le še ponovno zagnati.

Vas zanima več iz te teme?
Google iskalnik

Prijavi napako v članku