Računalništvo, telefonija
20.12.2019 07:41
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Galaxy Note10 Lite vendarle z ravnim zaslonom?

Novi Samsung Galaxy Note10 Lite bo na voljo za okoli 670 evrov.
Novi Samsung Galaxy Note10 Lite bo na voljo za okoli 670 evrov.

Že pred nekaj meseci so na svetovni splet zašle prve informacije o pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy Note10 Lite, ki naj bi bil v osnovi cenejša različica luksuznega modela Galaxy Note10. Šlo bo za poslovni telefon srednjega cenovnega razreda. Ta naj bi bil opremljen s procesorjem Qualcomm oziroma Exynos, sistemskim pomnilnikom kapacitete do največ 6 gigabajtov in vgrajenim pomnilnikom z največ 128 gigabajti prostora za shranjevaje podatkov.

Priznani pisec spletnih dnevnikov @rquandt je pred kratkim potrdil govorice, da naj bi bil zaslon novega pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy Note10 Lite raven in ne ukrivljen, kot je to značilno za modela Galaxy Note10 in Galaxy Note10 +. To sicer ne preseneča, saj je raven zaslon precej cenejši. Kljub temu bomo spletno kamero še vedno našli na sredini zaslona, medtem ko bodo trije kakovostni fotoaparati na hrbtni strani naprave dobili povsem nov videz in bodo postavljeni v zgornji levi kot znotraj črnega pravokotnika, vključno z bliskavico.

Cenejši pametni mobilni telefon Galaxy Note10 Lite bo imel tipke postavljene na desno stran ohišja, medtem ko so te pri obstoječih modelih postavljene na levo stran. Novost bo poleg tega podpirala brezžično povezavo Bluetooth 5.1, kar bo napravi omogočilo natančno uporabo digitalnega peresa S-Pen. Glede na spletne govorice, bo precej cenejši pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note10 Lite na voljo v več barvnih odtenkih, in sicer v klasični črni, modro-roza in rdeči.

Čeprav datum predstavitve pametnega mobilnega telefona Galaxy Note10 Lite še ni znan, po vsej verjetnosti telefon ne bo na voljo pred februarjem leta 2020. Čeprav bo novost cenejša od modela Galaxy Note10, še vedno ne bo ravno poceni. Za nakup vstopne različice naj bi bilo treba odšteti preračunanih 670 evrov.


Prijavi napako v članku