Računalništvo, telefonija
06.12.2019 06:48

Deli z drugimi:

Share

Novi Galaxy Fold 2 naj bi bil cenejši od 900 evrov!

Novi Samsung Galaxy Fold 2 naj bi bil uradno predstavljen v mesecu februarju naslednjega leta.
Novi Samsung Galaxy Fold 2 naj bi bil uradno predstavljen v mesecu februarju naslednjega leta.

Samsung je na nedavnem dogodku na kitajskem jasno pokazal, da bodo prepogljivi telefoni kmalu postali del našega vsakdana. Južnokorejski gigant je namreč predstavil nov model prepogljivega pametnega mobilnega telefone, ki sicer močno spominja na Galaxy Fold. Udeleženci dogodka so bili nad prepogljivim telefonom Samsung W20 5G nadvse navdušeni, zato gre pričakovati, da bo novost zagotovo šla v prodajo kot za stavo.

Kljub temu so poznavalci prepričani, da bo podjetje Samsung že februarja prihodnjega leta predstavil naslednika pametnega mobilnega telefona Galaxy Fold, in sicer v okviru konference Mobile World Congress 2020. Prepogljivi pametni mobilni telefon Galaxy Fold 2 naj bi bil v osnovi precej bolj v primerjavi z zdajšnjim modelom. Najbolj opazen pa bo nedvomno nov sistem za prepogibanje telefona, ki bo spominjal na tistega, ki ga je podjetje Lenovo uporabilo pri zasnovi pametnega mobilnega telefona Motorole Razr 2019. tu dejansko gre za poseben sistem, ki omogoča manjši kot upogiba zaslona v primerjavi s sorodnimi tehnologijami.

Uporaba napredne tehnologije naj bi pripomogla k nižji maloprodajni ceni same naprave. Glede na spletne špekulacije naj bi bilo za novi Galaxy Fold 2 v Južni Koreji treba odšteti okoli preračunanih 758 evrov. NA svetovnih trgih pa naj bi maloprodajna cena novosti bila nižja od preračunanih 900 evrov. Če bo novost dražja so analitiki prepričani, da bo zanimanje zanjo premajhno, da bi lahko uspela na trgu.


Prijavi napako v članku