Računalništvo, telefonija
30.10.2015 15:43

Deli z drugimi:

Share

Novembra pomembna posodobitev za Windows 10!

Microsoft neprestano izboljšuje in dopolnjuje Windows 10!
Microsoft neprestano izboljšuje in dopolnjuje Windows 10!

Pri podjetju Microsoft so potrdili, da bodo v prvi polovici novembra uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 ponudili v prenos prvo večjo posodobitev. Tu bo šlo za paket posodobitev imenovano Threshold 2, ki bo poleg varnostnih popravkov prinesla še bogato paleto novih možnosti. Nadgradnja bo na voljo kakopak brezplačno in bo na voljo vsem uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 na svetu sočasno, in bo tako kot vse nadgradnje doslej enostavna za namestitev.

Microsoftovi programerji bodo pri pripravi novosti osredotočeni predvsem na optimizacijo delovanja novega operacijskega sistema in na odpravo napak, s katerimi so se uporabniki srečali pri uporabi novosti pri vsakdanjem delu. Mnogi poznavalci so prepričani, da bo nadgradnja za Windows 10 prinesla tudi tiste možnosti, ki jih je podjetje Microsoft moralo umakniti pri razvoju operacijskega sistema Windows 10 zaradi pomanjkanja časa. Med njimi pa najbolj izstopa možnost namestitev aplikacij na zunanji pomnilniški medij, kar bodo znali ceniti predvsem tisti uporabniki, ki jim primanjkuje prostora zaradi uporabe pogona Solid State.

Nadgradnja za operacijski sistem Windows 10 bo prinesla še malenkostno bolj barviti sistem, bolj dodelan meni in še eno vrstico “živih ikon” v začetnem meniju. Izboljšav bo deležna tudi Microsoftova digitalna asistentka Cortana, ki jo bodo opazili predvsem uporabniki pametnih mobilnih telefonov z operacijskim sistemom Windows 10 Phone. Uporabniki bodo lahko namreč preko Cortane sinhronizirali račun na osebnem računalniku in mobilniku, vključno z vsemi stiki.


Prijavi napako v članku