Računalništvo, telefonija
20.12.2019 11:00

Deli z drugimi:

Share

Severina z novimi Viber nalepkami

Po izjemnem uspehu prvih zvezdniških nalepk v regiji, Severina sedaj predstavlja nov paket nalepk »Magic Tour«.
Severina z novimi Viber nalepkami
Severina z novimi Viber nalepkami

Le nekaj mesecev po njenem prvem paketu nalepk, ki je, mimogrede, podrl rekorde, Severinina priljubljenost na komunikacijski platfromi Rakuten Viber, ki je tudi ena največjih platform na svetu, še naprej raste. Nove, še bolj pisane nalepke, so dopolnjene z besedili njenih uspešnic in prav posebnim posvetilom njeni trenutni magični turneji.

Z več kot pol milijona prenosov in skoraj štirimi milijoni izmenjanih nalepk iz prvega paketa, je Severina lestvico postavila zelo visoko, a je ponovno pripravljena, da začne podirati rekorde.

– Izjemno sem vesela, da se je toliko ljudi poistovetilo z mojimi nalepkami in besedili, ki jih vsebujejo. Če vam je bil všeč prvi paket nalepk, vam bo zagotovo tudi drugi, ki se imenuje »Magic Tour« (magična turneja) – je izjavila Severina in dodala, da so nalepke polne ljubezni in čustev, zakaj, bodo razumele predvsem ženske.

– Ni dvoma, da bo Severina še enkrat podrla rekorde, tokrat tiste, ki jih je postavila sama in da bodo vsi, ki spoštujejo njo in njeno delo, uživali v novih nalepkah in seveda tudi v ekskluzivni vsebini v njeni skupnosti na komunikacijski platformi Rakuten Viber – je povedala Daniela Ivanova, direktorica za poslovni razvoj pri Rakuten Viber.

Prenesi brezplačen paket nalepk “Magic Tour”TUKAJ.

Pridruži se Severinini skupnosti TUKAJ.


Nalepke “Magic Tour” bodo na voljo za prenos na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori in Sloveniji – in so odličen način, da z njimi svoje ljubljene povabite na koncert, ki bo 21. decembra v Ljubljani in s tem delite navdušenje nad spektaklom, ki ga Severina priredi s prav vsakim nastopom.

Severinin paket nalepk vsebuje raznolike, očarljive in zabavne nalepke, z dobro znanimi naslovi skladb, kot so “Ante”, “Taxi”, “Moje prijateljice”, “Brad Pitt”, “Popila”, pa tudi “Od rođendana do rođendana” in nekaj novih uspešnice, kot je čudovita balada “Rođeno moje” ali megahit “Losha” ter mnoge druge.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Agencija odmev damijan nacevski s.p
Za več informacij so vam na voljo pri Agencija odmev damijan nacevski s.p
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Agencija odmev damijan nacevski s.p? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku