Telefoni
11.10.2010 15:40
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nove težave za Applov mobilnik iPhone 4?

Je pametni mobilni telefon iPhone 4 najslabši Applov izdelek vseh časov?
Je pametni mobilni telefon iPhone 4 najslabši Applov izdelek vseh časov?

Kot vse kaže je pametni mobilni telefon iPhone 4 najslabši Applov izdelek vseh časov. Številni kupci so doslej izrazili nezadovoljstvo predvsem nad »izgubo« omrežnega signala, ko se novinca drži za kovinsko obrobo, motečo rumeno liso na zaslonu in napačno obrnjenima stranskima gumboma za povečanje in zmanjšanje glasnosti. K temu »seznamu« je sedaj potrebno prišteti še pokanje stekla na hrbtni strani telefona.

Posredni krivci za to naj bi bili etuiji. Čeprav ti po eni strani odpravljajo težavo z izgubo omrežnega signala in varujejo mobilnik iPhone 4 pred neželenimi padci, na drugi povzročajo pokanje stekla, ki prekriva hrbtni del telefona. Zaradi uporabe etuijev lahko na steklu nastanejo manjše praske. Te dejansko steklo oslabijo do te mere, da to preprosto poči. Teh težav naj ne bi bilo pri uporabi zaščite, ki jo je podjetje Apple podarilo vsem kupcem mobilnika iPhone 4 (Bumper).

Nad nekakovostnim steklom na hrbtni strani mobilnika iPhone 4 so, poleg uporabnikov, seveda nezadovoljni še proizvajalci etuijev. Ti so namreč morali Applu mastno plačati, da lahko svoje izdelke oglašujejo kot primerne za novi mobilnik. Sedaj jih podjetje iz Cupertina s svetlobno hitrostjo umika iz svojih prodajnih mest. Proizvajalci etuijev lahko le upajo, da bodo njihovi izdelki združljivi s pametnim mobilnim telefonom iPhone 5. Tega naj bi bilo mogoče onkraj luže kupiti že konec januarja naslednjega leta.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku