Računalništvo, telefonija
18.06.2009 08:20
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nove rešitve za optimizacijo komuniciranja v spletnih medijih

Iprom logotip
Iprom logotip

Podjetje iPROM je sporočilo, da je izvedlo nadgradnjo platforme Iprom AD Server z orodji, ki omogočajo lažje upravljanje, nadzor in vrednotenje komunikacijskih akcij v spletnih medijih 2.0. V prihodnosti se namerava med drugim posvečati standardizaciji novih oblik oglaševanja, kjer so oglasi vpleteni v vsebinski del spletne strani in od uporabnikov zahtevajo aktivno interakcijo.

Zaradi rasti števila spletnih medijev in vsebin so danes tržniki soočeni z naraščajočim problemom razdrobljenosti spletnega občinstva. V iPROMU bodo v prihodnje del svojega poslovanja posvetili razvoju medijskih in tehnoloških rešitev, s katerimi bodo svojim partnerjem omogočili uspešnejše in dobičkonosnejše trženje v razdrobljenem spletnem medijskem okolju 2.0.

Potrošniki namenjajo vedno več časa specializiranim spletnim vsebinam, kot so blogi, družabne mreže in različne nišne spletne vsebine, v velikem porastu pa so tudi vsebine, ki jih ustvarjajo uporabniki sami. Posledično se bodo tržniki vedno bolj posvečali tovrstnim spletnim mestom, da bi dosegli svoja občinstva.

Tržniki že danes del svojih komunikacijskih aktivnosti osredotočajo na vertikalne spletne strani z nišno vsebino, ki jim omogočajo dostop do novih kupcev. iPROM bo s prilagojenimi rešitvami za komuniciranje v spletnih medijih 2.0 pomagal tržnikom izkoristiti novo okolje in jim omogočil preprosto in učinkovito vzpostavitev vertikalnih trženjskih modelov za doseganje ciljnih občinstev.

V letu 2010 bo iPROM paket, ki bo združeval orodja za upravljanje komunikacij v spletu 2.0 in finančno poročanje, ponudil tudi spletnim založnikom, ki uporabljajo iPROMOVO platformo Iprom AD Server. Z novo rešitvijo, ki bo v prihodnjem letu del standardne platforme Iprom AD Server za spletne založnike, bodo ti lahko preprosto vključili nove rešitve v obstoječe prodajne protokole in s tem razširili že vzpostavljene sisteme trženja ter povečali tržne zmogljivosti.


Prijavi napako v članku