Telefoni
21.07.2013 15:10

Deli z drugimi:

Share

Nove fotografije in podatki o cenejšem mobilniku iPhone!

Zanesenjaki spletne strani Weibo so poskrbeli za objavo najnovejših fotografiji in podatkov o cenejšem iPhonu, ki se bo po ocenah mnogih poznavalcev tržil kot za stavo, saj bo v osnovi enak zdajšnjemu iPhonu 5. Novost naj bi bila naprodaj že septembra in sicer skupaj z novim iPhonom 5S.
Ker bo cenejši iPhone v osnovi zelo podoben iPhone 5S se bo po mnenju mnogih tržil kot za stavo.
Ker bo cenejši iPhone v osnovi zelo podoben iPhone 5S se bo po mnenju mnogih tržil kot za stavo.

Po relativno kratkem premoru so se na svetovnem spletu pojavile nove fotografije in podatki o cenejšem pametnem mobilnem telefonu iPhone, ki se bo po ocenah mnogih poznavalcev tržil kot za stavo. Za objavo novih fotografij in podatkov so tokrat poskrbeli zanesenjaki spletne strani Weibo, ki so prihajajočo Applovo novost »fotografirali« skupaj z zmogljivejšim bratom iPhone 5. Iz fotografij je razvidno, da bo cenovno ugoden iPhone po obliki močno spominjal na priljubljeni večpredstavnostni predvajalnik iPod Touch in bo na voljo v več barvnih odtenkih, ohišje pa bo pričakovano izdelano iz kakovostnega polikarbonata.

Zanesenjaki spletne strani Weibo zatrjujejo, da bo cenejši iPhone tako po velikosti kot strojni opremi povsem primerljiv z zmogljivejšim bratom iPhone 5. Strojna oprema novosti bo namreč obsegala Samsonov procesor H5P, gigabajt sistemskega pomnilnika ter modem za povezovanje v hitro mobilno omrežje 4G/LTE. Cenovno ugoden iPhone bo naprodaj z belo sprednjo stranico in zadnjim »pokrovom« v rdeči, rumeni, beli, modri oziroma zeleni »fosforescentni« barvi, zato bo ta pisan na kožo predvsem mlajšim uporabnikom storitev mobilne telefonije.

Cenovno ugoden Applov pametni mobilni telefon iPhone bo naprodaj v septembru z vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16-, 32- in 64-gigabajtov, in sicer skupaj z novim iPhonom 5S. Medtem ko naj bi bilo za najcenejšo inačico potrebno odšteti preračunanih 265 evrov, bo 32-gigabajtna različica vrednotena na 340 evrov, 64-gigabitna inačica pa na preračunanih 420 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku