Računalništvo, telefonija
25.06.2021 10:00

Deli z drugimi:

Share

Ste na lovu za novo poslovno priložnost?

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Bolj povezani potrošniki, avtomatizirani procesi in izpopolnjena analitika postavljajo IT oddelke pred velik izziv. Številna podjetja se težko spopadajo s hitrim razvojem in skušajo izpolniti nove zahteve z dodajanjem novih ključnih elementov v svoje obstoječe poslovanje. Vse to pa bi bilo nemogoče brez izobraženega in tehnično podkovanega IT kadra.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Konica Minolta Slovenija

Konica Minolta podaja izziv vsem skrbnikom servisnih pogodb (m/ž), da se pridružijo njihovi ekipi in pustijo svoj pečat. Vaša naloga bo izdelava prodajnih ponudb in predračunov, kreiranje nalogov in servisnih pogodb in druga administrativna dela.

Družba T-2 je z uvedbo brezžične tehnologije Wi-Fi 6 pometla s konkurenco.

Ti poznavanje kontejnerja kot je Docker, in operacijskega sistema Linux ni tuje? Potem ima podjetje T-2 priložnost zate. Vabijo inženirja za IT sisteme (m/ž), da se pridruži izkušeni ekipi in aktivno sodeluje pri načrtovanju in delovanju informacijskih sistemov.

Globalno tehnološko podjetje Cosylab išče štiri Senior Java razvijalce (m/ž), ki bodo sodelovali pri načrtovanju arhitekture, analizi tveganj, pregledu kode in splošnem timskem delu. Pričakujejo napredno znanje programskega jezika Java in izkušnje z ostalimi programskimi jeziki (C++ in C#).

V procesu širitve iščejo tudi sistemskega arhitekta (m/ž), ki bi sodeloval pri razvoju in vzdrževanju medicinskih pripomočkov za protonsko in ogljično terapijo. Imeli boste možnost poglobiti svoje znanje s področja terapije z delci in razvoja produktov.

Delo v Cosylabu je odlična priložnost za odkrivanje pristnega skupinskega dela ter sodelovanja s strokovnjaki iz najpomembnejših raziskovalnih projektov na svetu. V svoje vrste vabijo
izkušenega C# razvijalca (m/ž), ki bo prevzel vodenje razvoja komponent na sistemu Windows.

Zaradi povečanega obsega dela želijo dopolniti ekipo s sistemskim inženirjem za področje fuzije (m/ž), ki se bo pridružil njihovemu globalnemu tehnološkemu timu v Ljubljani.

Služba: Išče se .NET programer (m/ž)

Dinit Card Services išče več novih sodelavcev na oddelku za razvijanje programske opreme. Vabijo več “full-stack” in “backend”
Java razvijalcev, ki bi prevzeli naloge načrtovanja, razvoja in vzdrževanja bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri izdelavi analiz in pripravi aplikativnih rešitev. Pričakujejo poznavanje programskega jezika Java in orodja Spring Boot ter poznavanje različnih spletnih orodij.

Zaposlijo tudi izkušenega .NET razvijalca, ki bo dobil priložnost nadgraditi svoje znanje programskega jezika Microsoft .NET. Zaželene so izkušnje in poznavanje razvojnih tehnologij ter orodij MVC, TypeScript, PowerShell in ostalih. Čaka vas ekipno delo v pozitivnem kolektivu in delovno razmerje za nedoločen čas.

Pridružite se ekipi Comtrage Gaming, vodilnemu dobavitelju programske opreme in tehnologije za igralniško industrijo. Visoko usposobljena ekipa išče sodelavce vodilne inženirje za zagotavljanje
kakovosti (m/ž), ki bodo delovali kot ključna kontaktna točka za vse vidike zagotavljanja kakovosti in ki bo usklajeval notranje in zunanje vire projekta.

Podjetje Dominatus išče Web developerja (m/ž), ki si želi novih izzivov v strokovnem okolju s priložnostmi za napredek. Želijo si sodelavce, ki dobro poznajo programersko okolje WordPressa in WooCommerce, kar vključuje tudi znanje HTML in CSS programskih kod. Zaželeno je tudi napredno znanje PHP in izkušenj z OOP.

Še vedno aktualna delovna mesta:

firmware_razvojni_inženir

Blagovni znamki EQUA in GOAT STORY v svoje vrste vabijo firmware
enginnerja (m/ž). Njegove naloge bodo obsegale programiranje mikrokrmilnikov, programiranje v jeziku C/C++ in razvoj tehničnih rešitev.

Hitra in rastoča ekipa AgileDrop v svoje vrste vabijo nove
Vue.js razvijalce/ke, ki bi se pridružili in nadaljevali uspešno digitalno zgodbo. Čaka vas redna zaposlitev za nedoločen čas, možnost delo od doma ali pa delo v pisarni, ki ti je najbližje (LJ, MB, CE, NM).

Poslovno priložnost ponujajo tudi PHP razvijalcem in razvijalkam, ki bi se pridružili izkušeni in zagnani ekipi. Najprej vas čaka uvajalni projekt, kjer se boste naučili praks razvoja Drupal aplikacij. Pridruži se vam mentor, ki vas bo vodil skozi uvajalno obdobje. Pričakujejo dobro poznavanje PHP-ja in razumevanje MySQL-a ter natančnost in doslednost pri vseh nalogah.

Ekipa BE-terne išče pronicljive in motivirane strokovnjake z izkušnjami pri programiranju ERP rešitev. Vabijo inženir za
poslovne rešitve – CRM (m/ž), ki je pripravljen na kodiranje in druženje s prijetnimi sodelavci. Razvijali boste programske kode, opravljali teste na napravah in odpravljali napake v programski opremi.

Prav tako vabijo inženir za poslovne rešitve – BC/NAV (m/ž), ki ima dobre sposobnosti reševanja problemov. Sodelovali boste v razvoju aplikacij po meri, oblikovali poslovne procese in integrirali s pomočjo platforme Dynamics 365 ter izvajali testiranja konfiguracij.

Prosto imajo tudi delovno mesto podatkovni inženir (m/ž) z zaključeno 1. ali 2. bolonjsko stopnjo iz računalništva, matematike ali sorodnih področij. Skrbeli boste za velike sklope podatkov, razvoj in vzdrževanje arhitektur masovnih podatkov, izvajali testiranja na podatkovnih platformah in delali z najnovejšimi tehnološkimi trendi za upravljanje podatkov (Azure Cloud, Synapse …).

Poznate Python in ste mojstri na področju strojnega učenja? Prijavite se na prosto delovno mesto podatkovnega znanstvenika (m/ž) v podjetju BE-terna. Vaše naloge bodo čiščenje, analiziranje in vizualiziranje velike količine podatkov pridobivanje funkcij za uporabo v algoritmih strojnega učenja in podobne tehnične naloge.

Ekipa Be-terna išče izkušenega vodjo projektov (m/ž) z občutkom za stranke. Skrbeli boste za projekte vseh velikosti, tako za mala, srednja in tudi velika podjetja. Določali boste cilje v skladu s strankinimi potrebami ter kratkoročno in dolgoročno načrtovali kapacitete.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več