Računalništvo, telefonija
06.10.2020 15:15
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova TC21 in TC26, najboljša pomočnika manjših in srednjih podjetij

Spoznajte nova mobilna računalnika Zebra TC21 in TC26, idealna pomočnika v vsakem manjšem in srednjem podjetju. Kaj je novega pri teh dveh mobilnih terminalih? Zebra TC21 in TC26 imata večji zaslon kot predhodnika in najnovejši operacijski sistem Android 10. Podjetje Zebra je novi TC21 opremilo še z Wi-Fi-jem za uporabo v pisarni, medtem ko se bo na terenu boljše znašel TC26 z LTE prenosom podatkov.
Nova TC21 in TC26, najboljša pomočnika manjših in srednjih podjetij
Nova TC21 in TC26, najboljša pomočnika manjših in srednjih podjetij

Kaj je tisto, kar naredi ta dva mobilna računalnika tako posebna? Zaradi posebne zasnove sta nova TC21 in TC26 stroškovno učinkovita in strankam omogočata večjo prilagodljivost. Pri TC21 in TC26 lahko izberete osnovni model in dodatno plačate samo za dodatke, ki jih resnično potrebujete. Na primer: osnovna modela TC21/TC26 imata baterijo 3.100 mAh, ki jo je mogoče zamenjati. Če potrebujete baterijo, ki zdrži dlje, lahko izberete močnejšo, 5.400 mAh baterijo.


Osnovni modeli TC21/TC26 nimajo optike za optično branje, temveč imajo vgrajeno 13-milijonsko kamero – ta je idealna za podjetja, ki ne preberejo veliko črtnih kod. Za tista podjetja, ki preberejo nekaj srednjega, bodo izbrali Zebra TC21/TC26 z osnovno optiko za skeniranje SE4100. Za tista podjetja, pri katerih je mobilni terminal v pogonu skozi celoten dan, je najboljša izbira bralna optika SE4710. Ko gre za pomnilniško zmogljivost Zebre TC21 in TC26, lahko izberete med 3 GB RAM-a in 32 GB flash pomnilnika, ali 4 GB RAM-a in 64 GB flash pomnilnika.


Želite pridobiti več informacij ali ponudbo? Obrnite se na Zebra Premier Partnerja, Info-kod d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku