Računalništvo, telefonija
03.03.2017 18:30

Deli z drugimi:

Share

Nova serija pisarniških multifunkcijskih tiskalnikov!

bizhub 558
bizhub 558

Kot odgovor na trenutne trende na tržišču in nove potrebe uporabnikov na področju pisarniškega tiskanja, Konica Minolta stalno posodablja svojo ponudbo programske in strojne opreme. Z novo serijo bizhub 558 Konica Minolta predstavlja štiri A3 multifunkcijske tiskalnike, katerih hitrosti se gibljejo od 30 do 55 strani na minuto. Nova serija bizhub 558 tako zamenjuje izredno uspešno serijo multifunkcijskih tiskalnikov bizhub 554e. Prednost nove serije je večja funkcionalnost in zaključnih funkcij, hkrati pa nova serija omogoča večjo zanesljivost ter produktivnost. Ta kombinacija ponuja vse, kar na področju tiska potrebuje sodobna pisarna.

“Nova serija bizhub 558 vključuje črno–bele multifunkcijske tiskalnike, ki se ponašajo z visokimi hitrostmi in zagotavljajo visoko zmogljivost v kakršnem koli poslovnem okolju – ne glede na velikost podjetja.” je o novostih povedal Matjaž Babnik, vodja marketinga v podjetju Konica Minolta Slovenija.

“Novi tiskalniki so idealna rešitev za podjetja kot so zavarovalnice, banke, občine, upravne enote, zavodi za zaposlovanje in vsa druga podjetja, ki ne potrebujejo barvnega tiskanja, temveč zanesljivo črno–belo tiskanje po ugodni ceni.”

Enostavna integracija in upravljanje

Nova serija ponuja veliko dodano vrednost predvsem na področju optimizacije tiska. Enostavna integracija v delovni proces zagotavlja visoko učinkovitost pri izvajanju raznih procesov. Tako kot pri ostalih Konica Minolta multifunkcijskih tiskalnikih je bil uporabniški vmesnik te serije razvit po principu “Know One – Operate Many”. To v praksi pomeni, da je grafični vmesnik nove serije po strukturi in izgledu enak (razen dodane funkcionalnosti) kot pri predhodnih modelih. Tako lahko uporabniki, ki že delajo s Konica Minolta multifunkcijskimi tiskalniki, brez uvajanja začnejo delati z novo serijo. Ta princip prav tako podpira enostavno integracijo novih tiskalnikov v že obstoječe tiskalniško okolje, kar koristi predvsem podjetjem z raznolikimi pisarniškimi tiskalniki.

Izboljšana uporabnost, fleksibilnost in prilagajanje

Skoraj 23 centimetrski večtočkovni zaslon omogoča enostavno in tekočo uporabo. Vsi multifunkcijski tiskalniki podpirajo fleksibilno adaptacijo, prilagajanje uporabniškega vmesnika in tiskalniškega gonilnika, kar omogoča zelo enostavno uporabo multifunkcijskega tiskalnika. Raznovrstne možnosti zaključnih funkcij omogočijo uporabniku izdelavo različnih tiskovin, kar pomeni večjo fleksibilnost predvsem v primerih kadar je rok dobave kratek. Možnost velikih vhodnih kapacitet papirja omogoča tiskanje tudi večjih naklad in to brez nepotrebnih prekinjanj.

Zahvaljujoč tehnologijam Wi-Fi, Bluetooth LE in NFC, omogočajo multifunkcijski tiskalniki nove serije praktično neomejeno povezljivost z mobilnimi napravami. Uporabniki tako lahko tiskajo svoje dokumente direktno iz svojih mobilnih naprav ali skeniranje na mobilne naprave, brez uporabe namiznega računalnika.

“Nova serija bizhub 558 je kombinacija izredne produktivnosti, zanesljivosti ter visokih možnosti povezovanja in prilagajanja. Vse našteto je popoln odgovor na zahteve strank, katere potrebujejo učinkovit in ugoden črno-bel multifunkcijski tiskalnik, zmožen tiska visokih kapacitet. Nove funkcije in intuitivno upravljanje, pomagajo uporabnikom pri vsakodnevnih službenih opravilih in jim s tem bistveno olajšajo vsakodnevno delo ” je zaključil Matjaž Babnik.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku