Življenjski slog
10.04.2024 07:15

Deli z drugimi:

Share

Nova kriptovaluta Dogeverse je le v nekaj minutah zbrala 250.000 $ – Naslednja velika priložnost?

Predprodaja kriptovalute Dogeverse ($DOGEVERSE) se je pravkar začela in v nekaj minutah hitro zbrala impresivnih 250.000 dolarjev, kar kaže, da lahko postane naslednja velika senzacija meme kovancev.

Ker se 20. aprila obeta dan Doge, je navdušenje nad vsem, kar se tiče Doge, skokovito naraslo, kar sovpada s pričakovanjem dogodka Bitcoin halvinga.

Zmogljivosti multi-chain kovanca Dogeverse bodo še dodatno povečale njegov zagon, saj bo njegova rast še hitrejša. Z načrtovanim zagonom na verigah blokov Solana, Base, Avalanche in drugih želi Dogeverse postati platforma za zagon meme kovancev v različnih verigah blokov. Dogeverse, ki že deluje na Ethereumu, pametni verigi BNB in Polygonu, s širitvijo na dodatne verige poudarja svojo zavezanost vključevanju in dostopnosti v kripto ekosistemu ter povečuje vpliv Dogeverse vesolja.

Dogeverse počne nekaj, česar ni poskušal še noben drug meme kovanec. Obstajajo že multi-chain kovanci, vendar noben ni tako obsežen in medsebojno povezan, kot namerava biti Dogeverse. Žeton se vključuje v zgodbo, ki osredotoča misli na vse večje možnosti meme kovancev, ki delujejo v več verigah.

Obiščite predprodajo Dogeverse

Funkcionalnost Dogeverse z več mostovi je resnično impresivna

Bodimo jasni: Dogeverse je dosegel pomemben mejnik, saj je prvi memecoin, ki je začel delovati na šestih najbolj uporabljenih verigah blokov, s čimer je presegel celo Bitcoin. Ta dosežek je vsekakor vreden omembe.

Kovanec Dogeverse, ki se odlikuje kot najboljši memecoin v letu 2024, ima trenutno ceno 0,00029 USD, končna cena v predprodaji pa je določena na 0,00030500 USD. Začetek druge stopnje določanja cen (0,00029100 USD) je neizogiben in se bo predvidoma začel v treh dneh ali po doseganju praga zbiranja sredstev v višini 870 000 USD. Zaradi hitrega tempa zbiranja sredstev morajo vsi zainteresirani ukrepati hitro, če si želijo zagotoviti najnižjo ceno, saj bi lahko bil začetni cilj dosežen v naslednjih nekaj urah.

Elon Musk bo spodbudil “dan Doge” in to je odlična novica za Dogeverse

Če vidik več verig ni dovolj impresiven, upoštevajte dodatno spodbudo, ki izhaja iz vpliva in osebnosti Elona Muska v ekosistemu Doge. Kljub svojim številnim obveznostim multimilijarder dosledno zagovarja Dogecoin, s čimer mu daje dodaten zagon.

Z združitvijo vseh teh trgu prijaznih lastnosti v en sam projekt z več verigam, Dogeverse začenja izžarevati potencial, da postane prevladujoča sila na področju memecoinov.

Ciljne verige projekta Dogeverse zajemajo raznoliko mešanico, ki sega od verig blokov prve plasti, kot so Ethereum, Avalanche, Solana in BNB Smart Chain, do rešitev druge plasti, kot sta Polygon in Base. Dogeverse je s svojim pristopom strateško pokril vse vidike.

V svetu kriptovalut ni časa za počivanje na lovorikah, kar dokazuje tudi porast števila verig, ki se uporabljajo za lansiranje meme kovancev. Ta vse hitrejši tempo sprememb poudarja, zakaj je Dogeverse najbolj preudaren igralec na tem področju, ki se je v celoti zavezal strategiji z več verigami.

Solana, ki so jo nekoč zavračali kot preveč ambiciozno, je zdaj dokazala svojo vrednost in učinkovito izpodrinila Ethereum kot glavnega kandidata za prihodnost memecoinov. Ta sprememba v dojemanju poudarja dinamično naravo pokrajine kriptovalut in potrebo po prilagodljivosti.

Obiščite predprodajo Dogeverse 

Cene kovancev DEGEN in BRETT naraščajo – Je Dogeverse naslednji za hiter vzpon? 

Vendar njene prednosti pred Ethereumom ne pomenijo, da Solana ni ranljiva za konkurenčno verigo, ki bi se lahko spopadla z njeno novo pridobljeno prevlado. 

Base in Polygon se slabosti Ethereuma lotevata na nekoliko drugačen način, saj imata rešitve plasti 2, ki delujejo na primarni plasti za poravnavo transakcij.

Žetoni, kot je $DEGEN, so to izkoristili v bazi Base, tako da so nad njo zgradili plast 3. DEGEN, ki ima popolnoma razredčeno tržno kapitalizacijo v višini 1,56 milijarde dolarjev. Medtem je vrednost drugega kovanca Base, $BRETT, eksplodirala in trenutno znaša 0,0792 USD, kar je blizu najvišje vrednosti vseh časov.

Podobno kot pri pojavu, ki smo mu bili priča na Solani, tudi pri memecoinih na verigi blokov Base prihaja na desettisoče novih uporabnikov. Dogeverse bo k temu zagonu prispeval na svoj edinstven način, saj bo učinkovito omogočal ustvarjanje predorov, ki brez težav premostijo dostop in likvidnost med verigami, zaradi česar bo vlaganje v meme kovance še bolj prilagodljivo.

Ta prikupni kuža, poimenovan “Cosmo the Doge”, se je “rodil z edinstveno sposobnostjo hiperskoka med zvezdami kripto vesolja” – in ni dvoma, da bi s takšno uporabnostjo lahko tudi sam postal superzvezdnik. Skupna ponudba žetonov znaša 200 milijard, pri čemer je 15 % namenjenih za predprodajo, 10 % pa za nagrade za vložke. Kupci v predprodaji lahko takoj začnejo vlagati stavne deleže.

Dogeverse je nedavno znatno razširil svoja obzorja s prihodom psa Cosma, ki je areni meme kovancev dodal še eno dimenzijo. Dogeverse postavlja nove standarde, saj so zaradi tega meme kovanci z eno verigo videti zastareli – sprejemanje pristopa z več verigami ponuja pot do hiper donosnosti naložb. 

Čas je za multichain paradigmo in sprostitev njenega potenciala za eksponentne donose.

Obiščite predprodajo Dogeverse


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
Bitcoin kriptovalute kripto denarnice


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več