Prenosni računalniki
07.01.2010 13:33

Deli z drugimi:

Share

Nova generacija prenosnikov HP Mini

HP Mini 210
HP Mini 210

HP je predstavil HP Mini 210, kompakten in lahek prenosni računalnik, ki je na voljo v štirih barvah. HP Mini 210 je prenosni spremljevalec, ki olajša dostop do e-pošte, interneta, glasbe, videa in fotografij od kjerkoli. HP Mini 210, težak le 1,1 kg, je na voljo v štirih barvah: črni, srebrni, modri in rdeči. Tanko ohišje, debelo manj kot 2,5 cm, je prekrito z reliefno geometrično poslikavo HP Imprint Finish, s katero je HP Mini 210 tudi modni izraz.

HP Mini 210 odlikuje širok razpon barv pri predvajanju vsebin visoke ločljivosti na širokem, 25,7-centimetrskem zaslonu. Uporabniki lahko uživajo v videu in digitalnem zvoku visoke ločljivosti, kar je mogoče še razširiti z dodatnim zunanjim pogonom Blu-ray DVD.

HP Mini 210 je opremljen z naborom ekskluzivne programske opreme, ki nudi uporabnikom dostop do prijateljev, glasbe, videa, fotografij, dokumentov in interneta ne glede na to, ali so na poti ali doma:

· S funkcijo HP QuickWeb se HP Mini 210 zažene v trenutku, samo z dvigom pokrova pa so takoj na voljo takojšnje sporočanje, internet, Skype, spletna pošta in fotografije. S pritiskom na gumb se zažene operacijski sistem Windows, v katerem je nato mogoče s tipkovnico, veliko 93 odstotkov običajne tipkovnice, urejati dokumente in sinhronizirati datoteke.
· HP QuickSync omogoča samodejno sinhronizacijo, seljenje, dostopanje in objavljanje vsebin med glavnim osebnim računalnikom in prenosnikom HP Mini 210. Vsebine je tako mogoče ustvarjati ali posodabljati na poti ter nato brezžično sinhronizirati z glavnim osebnim računalnikom.
· S funkcijo HP QuickConnect so vse datoteke dostopne iz računalniškega oblaka. Funkcija zagotavlja, da so vse varno shranjene s samodejnim varnostnim kopiranjem in sinhronizacijo.
· HP QuickStream uporablja internet za pretakanje vsebin z glavnega osebnega računalnika na HP Mini 210 brez potrebe po kopiranju.
· HP CloudDrive2 je virtualna shramba za do 50 GB podatkov.

Prijatelji lahko ostanejo v stiku tudi prek e-pošte, takojšnjega sporočanja, Skypa in spletnih konferenc s pomočjo omrežij WLAN, spletne kamere, mikrofona in opcijske podpore širokopasovnemu povezovanju v mobilna omrežja 3G. HP Mini 210 bo na voljo od začetka marca po priporočeni maloprodajni ceni od 349 € naprej.

Vas zanima več iz te teme?
HP prenosni računalniki

Prijavi napako v članku