Telefonija
11.09.2006 17:22

Deli z drugimi:

Share

Nov prodajni center Si.mobil – Vodafone v Ljubljani

Si.mobil – Vodafone je v središču Ljubljane odprl nov prodajni center, ki v ospredje postavlja izkušnjo uporabnika z mobilno telefonijo, hitre in kakovostne storitve in prilagojeno ponudbo. Koncept novega centra bo osnova za nadaljnji razvoj prodajnih centrov Si.mobil – Vodafone v prihodnje.

Uporabniki lahko v novem centru preizkusijo vse razstavljene produkte in ponujene storitve v štirih produktnih kotičkih. Strankam se tako predstavlja celotna ponudba naročniških in predplačniških paketov, globalni produkt Vodafone live! z zabavno in informativno vsebino ter napredne storitve, kot so BlackBerry, Vodafone Mobile Connect Card in Si.Navigator. Oblikovna drugačnost skozi estetiko in toplino prostora uporabnikom omogočala dobro počutje.

Prodajna mesta v centru so ločena po funkciji. V pritličju se bodo na stoječa prodajnih mestih izvajale hitre storitve in plačilo računov. Za sklepanje naročniških razmerij in svetovanja so namenjena sedeča prodajna mesta v ločenem predelu centra v 1. nadstropju.

Informacije o ponudbi so podane na optimalen način, z brošurami in letaki na urejenih in hitro dostopnih mestih ter multimedijske informacije na LCD zaslonu. Do najprimernejšega naročniškega paketa in mobilnega telefona bo obiskovalce popeljal interaktivni Vedeževalec.

Center Si.mobil – Vodafone na Čopovi ulici je od ponedeljka do petka odprt od 8. do 20. ure in ob sobotah od 8. do 13. ure.


Prijavi napako v članku