Računalništvo, telefonija
13.06.2016 09:37
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nore cene na Gearbestu od 11 ure naprej!

Nore cene na Gearbestu od 11 ure naprej!
Nore cene na Gearbestu od 11 ure naprej!

V spletni trgovini Gearbest.net so zopet pripravili odlično akcijo pred poletnimi dopusti. Za artikle v akciji so spustili cene tudi za 50%!


Vendar pozor. Te cene so za posamezen izdelek omejene na prvih 10 kupcev. Prav tako morate biti pozorni na časovni termin začetka prodaje, ki ga imenujejo »Flash Sale«.


Danes, 13.6.2016, se akcija začne ob 11 uri po našem času. Pred tem si oglejte artikle, ki bi jih želeli kupiti za odlično ceno.

Priporočamo naslednje:

  • Teclast Tbook 11 je tablica in prenosnik v enem. Procesor Intel Cherry Trail z štirimi jedri, 4GB delovnega pomnilnika, 64 GB vgrajenega spomina, 10,6 inčni IPS Retina zaslon. Windows 10 in Android 5.1. Vse to v akcijski ponudbi dobite za slabih 125€. Več kot odlično.
  • Pametni telefon Elephone S3 – Osem jederni procesor, 3GB delovnega spomina, 16GB vgrajenega spomina (z kartico razširljivo na 128 GB), kamera z 13 MP in 5,2 inčni ekran z resolucijo Full HD. Vse to za slabih 90€.
  • Floureon H101 Quadcopter – Ta mali dron vam bo prav gotovo prinesel veliko užitkov. Z ceno pod 10€ vam tudi ne bo osušil denarnice. Vsekakor pa ga bo užitek pilotirati.
  • Pametna ura 37 Degree L18 – Primerna za vsa vaša športna udejstvovanja. Ponaša se z naslednjimi funkcijami – Meri vam srčni utrip, pritisk in udihe. Prav tako vam poroča o stanju vašega počutja in nadzoruje kvaliteto vašega spanja. Ta zanimivi pomočnik bo vaš za slabih 12 € kar je zopet več kot odličen nakup.

Torej ne pozabite. Danes od 11 ure naprej samo v spletni trgovini Gearbest. Pohitite in si zagotovite novo igračko po akcijski ceni.


(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku