Telefoni
11.07.2012 15:30
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nokia z aplikacijo Mail for Exchange

Nokia uporabnikom mobilnih telefonov Nokia Asha 302 in Nokia Asha 303 v Nokia Trgovini odslej ponuja brezplačno aplikacijo Mail for Exchange. Ta omogoča sinhronizacijo elektronske pošte, koledarja in stikov med kompatibilnimi storitvami Microsoft Exchange. S prihodom mobilnih telefonov Asha z aplikacijami, ki temeljijo na Microsoft® Exchange ActiveSync®, se Nokia prilagaja hitro rastočemu podjetniškemu in poslovnemu svetu.
Za zagotavljanje vseh varnostnih standardov je poleg že šifriranega pomnilnika elektronske pošte podprtih še nekaj dodatnih varnostnih ukrepov Exchange ActiveSync.
Za zagotavljanje vseh varnostnih standardov je poleg že šifriranega pomnilnika elektronske pošte podprtih še nekaj dodatnih varnostnih ukrepov Exchange ActiveSync.

Aplikacija Mail for Exchange na napravah Nokia Asha 302 in Nokia Asha 303 podpira Microsoft Exchange Server 2003, 2007 in 2010 ter spletno storitev Microsoft Office 365 Mobility. Za zagotavljanje vseh varnostnih standardov je poleg že šifriranega pomnilnika elektronske pošte podprtih še nekaj dodatnih varnostnih ukrepov Exchange ActiveSync, vključno z alfanumeričnim geslom, določeno najmanjšo dolžino gesla in možnostjo oddaljenega ali lokalnega brisanja podatkov.

Nokia Asha 302 in Asha 303 imata tudi stilsko QWERTY tipkovnico, poganja pa ju procesor hitrosti 1GHz. Ob tem imata naložen brskalnik Nokia Browser, ki stisne podatke za do 90 odstotkov ter omogoča enostaven dostop do priljubljenih družbenih omrežij in spleta.

Aplikacija World Traveler za popotnike

Še ena prednost mobilnikov Nokia Asha je možnost brezplačnega prenosa aplikacije World Traveler, ki je na voljo v Nokia Trgovini. Aplikacija je namenjena popotnikom, saj med drugim ponuja informacije o trenutnih menjalnih tečajih za več kot 180 valut, svetovno uro, podatke o letalskih prevozih, vključno z voznimi redi ter obvestili o zamudah in kakršnih koli spremembah.

Aplikacija je na razpolago za Asha mobilnike z zaslonom na dotik – poleg Nokie Asha 302 in Nokie Asha 303 še Nokia Asha 305, Nokia Asha 306 in Nokia Asha 311, ob tem pa tudi za pametne telefone z operacijskim sistemom Symbian.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku