Telefonija
27.06.2008 10:12
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nokia Supernova

Ob zavedanju, da en slog ne ustreza vsem, je Nokia predstavila serijo novih naprav, ki kupcem omogočajo izražanje njihovega osebnega sloga na številnih nivojih, in sicer vse od elegantne oblike do personalizacije naprave preko pisano obarvanih pokrovčkov. Serijo Nokia Supernova tako zaznamuje mešanica drznih barv in oblik, namenjene pa so uporabnikom, katerim je poleg povezljivosti in dosegljivosti pomemben tudi (iskriv) dizajn.

Xpress Yourself
Nove naprave Supernova Nokia 7610, 7510 in 7310 dajejo ljudem možnost, da izgled telefona prilagodijo svojemu trenutnemu počutju. To jim omogoča nabor zamenljivih Xpress-On pokrovčkov, ki so na voljo v živih barvah in so elegantnega videza.

Nokia 7610 Supernova

Nokia 7610 Supernova, ki je drsne oblike in gladkih zavojev, prinaša izbor med pokrovčki Xpress-On v kovinsko modri in rdeči barvi z zamolklo sivo sprednjo površino ali pa v žareči vijolični in kovinsko modri barvi s kontrastno belo sprednjo površino. Inovativni tematski barvni izbor omogoča ljudem, da se poistovetijo in izberejo katero koli od barv in na ta način sami oblikujejo izgled tudi z uporabo izbora barv pri osvetlitvi in ozadju na napravi.

Poleg tega naprava vsebuje tudi kamero z ločljivostjo 3.2 megatočk, dvojno LED bliskavico in 8-kratnim digitalnim zoomom, omogoča pa tudi takojšnje pošiljanje sporočil in TV izhod za izmenjavo video vsebin. Z napravo Nokia 7610 Supernova kupci lahko na preprost način upravljajo z glasbo preko posebne tipke, naprava pa ima tudi FM radio, MP3 predvajalnik in dostop do Nokia Music Store* preko aplikacije Nokia Music PC Client. Poleg tega storitve Nokia WidSets omogočajo dostop do najljubših spletnih strani, preko katerih lahko uživate in izmenjujete vsebine.

Nokia 7610 Supernova bo na voljo v tretji četrtini letošnjega leta, ocenjena maloprodajna cena pred davki in subvencijami pa bo znašala okoli 225 evrov.

Nokia 7510 Supernova

Nokia 7510 Supernova se ponaša z ikonično preklopno obliko, ki ima poseben stranski gumb za odpiranje naprave. Na voljo z Xpress-On sprednjimi in zadnjimi pokrovčki v modri, rdeči, smaragdno zeleni in rjavi barvi, ima Nokia 7510 Supernova magične svetlobne učinke s zaslonom, ki je skrit, preden se prižge, in opozorilno lučko. Z izjemnimi mehaničnimi sposobnostmi, mehkim izgledom in čvrstim kovinskim zgibom ima naprava kamero z ločljivostjo dveh megatočk z NIPS, LED flešom in 4-kratnim digitalnim zoomom ter 512 MB microSD kartico**, velik 2.2 inčni QVGA zaslon in nov Nokiin spletni brskalnik, ki omogoča preprost dostop do spletnih strani Nokia Search, Share on OVI in Flickr.

Z Nokia 7510 Supernova kupci lahko uživajo v glasbi, saj ima naprava FM radio, izboljšan MP3 predvajalnik, dostop do Nokia Music Store in Nokia Music PC Client. Poleg tega naprava ponuja tudi preprost dostop do aplikacije Nokia Maps 2.0, ki omogoča navigiranje z uporabo brezplačnih zemljevidov, podpira pa tudi A-GPS in storitve Nokia WidSets.

Nokia 7510 Supernova bo na voljo v četrti četrtini letošnjega leta, ocenjena maloprodajna cena pred davki in subvencijami pa bo znašala okoli 180 evrov.

Nokia 7310 Supernova

Tanka Nokia 7310 Supernova vključuje Xpress-On pokrovčke z izzivalnimi 3D reliefnimi oblikami, ki so na voljo v kovinsko modri barvi in še z dodatnim sprednjim ter zadnjim pokrovčkom v zeleni ali roza barvi. Na določenih trgih bo na voljo še dodatnih šest sprednjih in zadnjih pokrovčkov v srebrni, vijolično-modri, modri, rumeni, rjavi in zeleni barvi.

Naprava vključuje še kamero z ločljivostjo dveh megatočk s 4-kratnim digitalnim zoomom in TV izhodom za izmenjavo video vsebin, možnostjo takojšnjega pošiljanja sporočil in igranja vnaprej naloženih igric. FM RDS radio in MP3 predvajalnik dopolnjujeta nabor, ki posameznikom omogočata, da lahko poslušajo glasbo kjerkoli in kadarkoli.

Nokia 7310 Supernova bo na voljo v drugi četrtini letošnjega leta, ocenjena maloprodajna cena pred davki in subvencijami pa bo znašala okoli 155 evrov.

Nokia 7210 Supernova

Za tiste spremljevalce trendov, ki želijo preprosto in elegantno napravo, Nokia ponuja napravo Nokia 7210 Supernova, ki bo na voljo v roza in modri barvi bleščečega videza. Z napravo Nokia 7210 Supernova ljudje lahko uživajo v glasbi, ki si jo naložijo preko osebnega računalnika ali kupijo v Nokia Music Store. Z glasbo pa lahko upravljajo s pomočjo nove aplikacije Nokia Music PC client, ki si jo uporabniki lahko naložijo z Nokiine spletne strani. Najljubšo glasbo in posnetke lahko predvajajo ter shranjujejo s pomočjo spominske kartice, saj ima naprava režo za spominsko kartico. Kamera z ločljivostjo dveh megatočk in preprost dostop do spletne strani Flicker pa omogočata preprosto izmenjavo fotografij.

Nokia 7210 Supernova bo na voljo v tretji četrtini letošnjega leta, ocenjena maloprodajna cena pred davki in subvencijami pa bo znašala okoli 120 evrov.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več