Telefoni
11.06.2013 10:49
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nokia Lumia 928: Najboljši mobilnik za fotografije pri zmanjšani vidljivosti

Podjetje Microsoft zagotavlja, da je pametni mobilni telefon Nokia Lumia 928 zdaleč najboljši za zajem fotografij in video posnetkov pri zmanjšani vidljivosti. Največje »zasluge« za to gredo predvsem napredni tehnologiji PureView Phase 2 in zmogljivi kesonski bliskavici.
Mobilnik Nokia Lumia 928 je najbolj pisan na kožo tistim, ki pogosto fotografirajo pri zmanjšani vidljivosti.
Mobilnik Nokia Lumia 928 je najbolj pisan na kožo tistim, ki pogosto fotografirajo pri zmanjšani vidljivosti.

Podjetje Nokia je pred slabim mesecem dni predstavilo pametni mobilni telefon Lumia 928, ki za mnoge predstavlja evolucijo mobilnika Windows Phone v vseh pogledih. Novost se namreč lahko pobaha z zmogljivo strojno opremo, vrhunskim ohišjem in kakovostnim digitalnim fotoaparatom. Predvsem nad slednjim bodo zdaleč najbolj navdušeni tisti, ki potrebujejo kakovostne fotografije tudi pri zmanjšani vidljivosti, saj ta vsaj po zagotovilih podjetja Microsoft zagotavlja zajem zdaleč najboljših nepozabnih trenutkov.

Izjemne zmogljivosti digitalnega fotoaparata pametnega mobilnega telefona Nokia Lumia 928 je podjetje Microsoft predstavilo v video posnetku, ki je dosegljiv s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/xVg1N. Programski gigant zagotavlja, da je lahko z novincem pri zmanjšani vidljivosti zajemamo vsaj za razred boljše fotografije in video posnetke kot z uporabo mobilnika Apple iPhone 5 ali Samsung Galaxy S4. Največje »zasluge« za to gredo predvsem napredni tehnologiji PureView Phase 2 in zmogljivi kesonski bliskavici.

Mnogi kritiki so »marketinški oglas« podjetja Microsoft označili za »farso«, saj ni skrivnost, da je za Microsoft podjetje Nokia najpomembnejši poslovni partner za trženje pametnih mobilnih telefonov Windows Phone. Ne glede na to je vseeno potrebno priznati, da pametni mobilni telefon Nokia Lumia 928 ponuja zajem nadvse kakovostnih fotografij, kar je z neodvisno raziskavo pred kratkim potrdilo tudi francosko podjetje specializirano za analizo leč in tipal fotoaparatov DxO Labs (http://goo.gl/qIUbr).

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku