Telefonija
19.06.2006 16:01

Deli z drugimi:

Share

Nokia Connections 2006

Nokia je na letnem srečanju Nokia Connections 2006 predstavila tri nove mobilne telefone: mobilnik Nokia 6151, ki podpira tehnologijo tretje generacije, elegantni preklopni mobilnik Nokia 6080 z vgrajeno kamero in mobilnik Nokia 1110i iz osnovnega razreda, ki je namenjen nezahtevnim uporabnikom.

Nokia 6151: Eleganten in atraktiven 3G mobilnik za nizko ceno

Mobilnik Nokia 6151 ponuja svojim uporabnikom vse prednosti mobilne telefonije tretje generacije, kot so pretakanje multimedijskih vsebin, nalaganje glasbe in videa – vse to za ceno, ki smo je vajeni pri mobilnikih GSM.
Klasično oblikovan mobilnik ponuja vse prednosti serije 40, ki jih dopolnjujejo vgrajena kamera z ločljivostjo 1,3 milijona pik, tehnologija Bluetooth, glasbeni predvajalnik in podpora pomnilniški kartici microSD.

Funkcije, ki jih ponuja telefon Nokia 6151:
– vgrajena digitalna kamera z ločljivostjo 1,3 milijona pik s posebnimi slikovnimi tipkami, 4-kratno povečavo, možnostjo panoramskih posnetkov in video snemalnikom,
– 30 MB notranjega pomnilnika, ki ga je mogoče razširiti s pomnilniško kartico microSD,
– vgrajen glasbeni predvajalnik, stereo FM radio,
– brezžična tehnologija Bluetooth,
– PG (pritisni in govori).

Nov mobilnik Nokia 6151 bo na voljo v svežih barvah, tudi črni, biserno beli, oranžni, svetlo modri in svetlo zeleni.

Nokia 6080: Mobilnik z vgrajeno kamero v črni, srebrni in zlati barvi

Tripasovni mobilnik Nokia 6080 je eleganten preklopni telefon z vgrajeno digitalno kamero, ki je na voljo po ugodni ceni. Ohišje je črne barve s srebrnimi ali zlatimi detajli, v notranjosti pa se skrivata fotoaparat in kamera ter vgrajen FM radio. Mobilnik Nokia 6080 z velikim zaslonom in osvetljeno tipkovnico temelji na platformi serije 40, zato je takšen telefon primeren za vsakdanje delo in zabavo.

Za zabavo in prosti čas poskrbita vgrajen radio in melodije zvonjenja MP3, prodajnemu paketu so priložene tudi stereo slušalke. Telefon je mogoče prilagoditi po lastnih željah z ozadji, ohranjevalniki zaslona in igro Sudoku, ki je bila ustvarjena posebej za ta telefon. Telefon ponuja utripajoče svetlobne efekte kot opozorila za zgrešene klice ali prejeta sporočila.

Da boste vedno v stiku, vam telefon Nokia 6080 ponuja napredne možnosti sporočanja, kot so MMS, zvočna sporočila Nokia Xpress, elektronska pošta in PG (pritisni in govori). Za enostavno brskanje poskrbi brskalnik XHTML, za nalaganje pa hitre podatkovne povezave s pomočjo tehnologije EDGE.

Nokia 1110i: najnovejši telefon za vse, ki se prvič srečujejo z mobilnikom

Telefon Nokia 1110i odlikujejo enostavna uporaba, zanesljivost, ugodna cena in priročen črno-bel uporabniški vmesnik, ki omogoča uporabo najrazličnejših grafičnih ikon in velike pisave. Mobilnik ponuja številne rešitve za cenovno ugodno uporabo, tudi Nokia Prepaid Tracker, ki omogoča uporabnikom spremljanje porabe.


Prijavi napako v članku