Računalništvo, telefonija
01.05.2020 20:49
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni telefon Nokia 5.3 – lep, zmogljiv, edinstven

Nokia 5.3 premika meje v oblikovanju, zmogljivosti in fotografiji z vsestransko štirikratno kamero in osupljivim nordijskim dizajnom.
Pametni telefon Nokia 5.3
Pametni telefon Nokia 5.3

Nokia 5.3 ima štirikratno kamero, najnovejši procesor Qualcomm® Snapdragon ™ 665 in dvodnevno življenjsko dobo baterije (Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.)


Štiri kamere, ki jih poganja umetna inteligenca, omogočajo odlične posnetke, ne glede na to, kje ste, zahvaljujoč svojemu nočnemu načinu tudi ob šibki svetlobi. Širokokotne in makro leče pomagajo pri snemanju od blizu ali širokih scenskih posnetkih. Nokia 5.3 s svojim 6,55-palčnim zaslonom omogoča, da kar najbolje izkoristite predvajanje svojih najljubših oddaj in igranje iger skozi ves dan. Ima trpežen, a osupljiv nordijsko zasnovan dizajn in Android ™ 10 . Uporabnikom pa omogoča tudi hitrejši dostop do Googlovega pomočnika prek namenskega gumba (Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite tukaj).

Kamera, s katero ujamete vse

Fotografirajte pod popolnoma novimi koti z neverjetno štirikratno kamero. Z zmogljivim upodabljanjem UI boste poživili svoje nočne posnetke in portrete – ne glede na čas dneva.

Vživite se preko velikega zaslona

Impresivni 6,55-palčni zaslon vas popelje v drug svet – pri igranju iger ali gledanju videoposnetkov. To je ogromen zaslon, ki ga lahko kljub vsemu spravite v žep. Čista zmagovita kombinacija.

Moč, ki ji lahko zaupate

Ostanite povezani dva dni z baterijo s 4000 mAh2 in funkcijo prilagodljive baterije z uporabo UI, ki prihrani energijo za vaše najpogosteje uporabljane aplikacije. Z vso to energijo se lahko dokončno poslovite od strahu pred prazno baterijo.

Izdelana za hitrost. Ustvarjena za igro.

Pomerite se z najboljšimi in ostanite v igri dlje z dinamičnim procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 665 in epskim 6,55-palčnim zaslonom.

Pripravljen na Android™ 11 in novejše različice

Android One prinaša čisto programsko izkušnjo s poenostavljenim vmesnikom brez številnih neželenih aplikacij. Poleg tega se bo vaša Nokia 5.3 z rednimi varnostnimi posodobitvami in nadgradnjami programske opreme ves čas izboljševala.

Trpežnost še nikoli ni bila videti tako dobro

Telefon Nokia 5.3 ima elegantno sprednjo stekleno stranico 2.5D in na praske odporno kompozitno hrbtno stranico za boljšo trpežnost. Izbirate lahko med tremi osupljivimi barvami z nordijskim pridihom – sinje modra, peščena in ogleno črna.

Malce pomoči, kjerkoli že ste

Dostop do vašega priljubljenega pomočnika je zdaj še lažji z namenskim gumbom za funkcijo Google Assistant. Poleg tega se vaš pomočnik uči in prilagaja z vsako uporabo – tako lahko več postorite v svojem življenju in se manj ukvarjate s telefonom.

Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

Več specifikacij najdete TUKAJ.Prijavi napako v članku