Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
08.03.2024 13:45
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NLB zdaj omogoča plačila prek Apple Pay

NLB prinaša spremembo v načinu plačevanja s predstavitvijo Apple Pay. Stranke lahko sedaj uporabljajo svoje Apple naprave za NLB kartice, kar zagotavlja udobno in varno izkušnjo plačevanja.

“To je Apple Pay. Vaš iPhone je sedaj vaša NLB kartica.”

NLB, vodilna banka na področju inovacij in digitalnih rešitev, je predstavila izjemno novost za svoje stranke: uvedbo Apple Pay, ki omogoča uporabo iPhone naprav kot NLB kartic. S to inovativno rešitvijo želi NLB svojim strankam zagotoviti udobno, varno in sodobno izkušnjo plačevanja.

Apple Pay predstavlja novo dobo brezgotovinskih transakcij, kjer je iPhone postal vaša NLB kartica. 

Stranke NLB bodo sedaj lahko izkoristile prednosti tehnologije, ki omogoča enostavno integracijo s sistemom Apple, visoko raven varnosti z uporabo funkcij Touch ID ali Face ID, podporo za plačila na tisoče lokacijah doma in v tujini ter brezstično in hitro plačevanje v trgovinah, aplikacijah in na spletu.

Apple Pay bo strankam NLB omogočal, da svoje vsakodnevne nakupe opravijo hitro, varno in brez težav s prenosom fizičnih kartic. “S tem korakom si prizadevamo zagotoviti najnovejše tehnološke rešitve in najboljšo uporabniško izkušnjo strankam,” so povedali na NLB.

NLB je ponosna na svojo vodilno vlogo pri uvedbi inovativnih rešitev na področju bančništva, ki strankam olajšujejo vsakdanje finančne transakcije. Z uvedbo Apple Pay NLB potrjuje svojo zavezanost k izboljšanju izkušenj strank in sledenju najnovejšim trendom na področju digitalnega bančništva.

Za več informacij o tem, kako začeti uporabljati Apple Pay s svojo NLB kartico, obiščite uradno spletno stran NLB ali se obrnite na svojega osebnega bančnega svetovalca.

O NLB:

NLB je vodilna banka v Sloveniji, ki si prizadeva za napredne digitalne rešitve, ki olajšujejo finančne transakcije in izboljšujejo izkušnje strank.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem NLB.
Vas zanima več iz te teme?
Apple NLB NLB Pay


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več