Računalništvo, telefonija
05.05.2012 08:30
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ni več vprašanje ČE, temveč KDAJ

pamBOA
pamBOA

Papirni dokumenti so v podjetjih še vedno najpomembnejši vir informacij. Vsakdo v pisarni je že doživel frustracijo, ko ni mogel najti nekega papirnatega dokumenta v fasciklih ali pa datoteke v računalniku prav takrat, ko bi moral nekomu hitro odgovoriti.

Tudi vsi statistični podatki o izgubah delovnega časa podpirajo dejstvo, da bo večina podjetij imela velike koristi od dobro organiziranega sistema za upravljanje z dokumenti.

Torej ni več vprašanje »ČE«, temveč »KDAJ«.

Sistem za upravljanje z dokumenti pamBOA je temeljno organizacijsko orodje, ki neposredno vpliva na povečanje učinkovitosti pisarniškega poslovanja in znižanje administrativnih stroškov.

pamBOA je vnaprej pripravljena, zmogljiva, uporabnikom prijazna in cenovno dostopna rešitev, ki družbam pri obdelavi, izmenjavi in skladiščenju informacij zagotavlja celovitost, preglednost in dostopnost.

pamBOA je univerzalna za vse dejavnosti družb in tudi njihova velikost ni omejitev. Svoje poslanstvo odlično opravlja tako v s.p.-jih, kot tudi v velikih sistemih. Prej ko jo bomo vpeljali, prej bomo začeli uživati koristi.

pamBOA je s svojo modularnostjo izredno prilagodljiva. Začetek je mogoč tudi že z enim samim izbranim modulom, ki bi nam prinesel največje koristi, kasneje pa ga je z rastočimi potrebami mogoče enostavno dopolniti oz. nadgraditi z ostalimi. Vse rešitve lahko tudi povsem prilagodimo vašim željam in zahtevam.

Odkrijte in izkoristite prednosti pamBOA sistema za upravljanje dokumentov tudi vi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 360ECM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 360ECM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 360ECM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

shopi.eu, PAB d.o.o.

Kranjska cesta 14, 4202 Naklo, Tel: 04 257 51 50
Podjetje se ukvarja z zastopanjem in prodajo tujih blagovnih znamk. Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več