Računalništvo, telefonija
21.10.2020 13:54

Deli z drugimi:

Share

Neverjetno zanimiv televizor končno naprodaj!

Za upogljivi televizor LG RX je treba trenutno odšteti kar 75 tisoč evrov!
Za upogljivi televizor LG RX je treba trenutno odšteti kar 75 tisoč evrov!

Upogljivi zasloni vse bolj burijo domišljijo ljubiteljev televizije, zato so se pri podjetju LG Display leta 2019 odločili, da zanje pripravijo poseben televizor, ki je videti kot malo daljša nočna omarica. Ta je namreč opremljen z upogljivim zaslonom OLED, ki v diagonalo meri kar 165 centimetrov oziroma 65 palcev in se, ko ga ne uporabljamo, preprosto “zavije” v za to namenjen prostor. Tu gre za velik korak v primerjavi s konkurenco, ki kupcem še vedno ponuja “ogromne” televizorje s klasično tehnologijo.

Prednost televizorja LG s prodajno oznako RX je tudi v tem, da se ga lahko uporablja za prikazovanje informacij kot so čas, vremenska napoved, novice in osnovne informacije o navideznih pomočnikih. Zaslon je mogoče le delno “odviti”, tako da je viden le njegov zgornji del. Novost je za nameček opremljena z zelo kakovostnimi zvočniki, ki so skriti v ohišju. To pomeni, da lahko pametni televizor LG Signature OLED TV R uporabljamo tudi za poslušanje priljubljene radijske postaje oziroma glasbe.

Pametni upogljivi televizor LG RX je končno naprodaj in sicer trenutno le v Južni Koreji. Novost pričakovano ni poceni. Zanjo je namreč treba trenutno odšteti kar preračunanih 75.000 evrov. Trenutno še ni podatkov o tem, kdaj bo novost mogoče kupiti tudi pri nas.


Prijavi napako v članku