Računalništvo, telefonija
27.02.2020 07:51

Deli z drugimi:

Share

Neuničljiva pametna ročna ura TicWatch Pro 2020

Pametno ročno uro TicWatch Pro 2020 bomo stežka uničili!
Pametno ročno uro TicWatch Pro 2020 bomo stežka uničili!

Pametne ročne ure so med uporabniki vse bolj priljubljene, in sicer predvsem zaradi svoje vsestranske uporabnosti. To je inženirje podjetja Mobvoi spodbudilo k pripravi pametne ročne ure, ki bo zlahka kos tudi največjim obremenitvam. Njihova najnovejša pametna ročna ura TicWatch Pro 2020 se namreč ponaša z vojaškim standardom MIL-STD-810G, ki se ponaša z zaščito pred udarci, prahom, vodo in ekstremnimi vremenskimi vplivi ter certifikatom IP68, ki zagotavlja, lahko pametna ročna ura brez težav oziroma brez okvar zdrži do eno uro v vodi na globini do 1,5 metra.

Pametna ročna ura TicWatch Pro 2020 je opremljena tudi z dovolj zmogljivo strojno opremo, ki bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Ta je namreč opremljena z gigabajtom sistemskega pomnilnika in mobilnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 2100 ter je na voljo v dveh različicah, Shadow Black in Tequid Metal Silver. Za prikazovanje vsebin je na voljo zaslon AMOLED FSTN s 3,5-centimetrsko oziroma 1,39-palčno diagonalo in ločljivostjo 400 x 400 slikovnih točk. Pametno ročno uro pred poškodbami ščiti zaščitno steklo Corning Gorilla Glass 3, ki zlahka prenese obremenitve.

Pametna ročna ura TicWatch Pro 2020 podjetja Mobvoi bo na prodaj od meseca marca naprej. Novost bo mogoče kupiti neposredno preko spletne strani podjetja Mobvoi, maloprodajna cena pa bo znašala okoli preračunanih 239 evrov, kar seveda ni ravno poceni.


Prijavi napako v članku