Računalništvo, telefonija
25.04.2019 10:54
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Netflix za Android z možnostjo naključnega predvajanja vsebin

Naključno predvajanje vsebine je trenutno na voljo le za omejeno skupino uporabnikov mobilne aplikacije Netflix.
Naključno predvajanje vsebine je trenutno na voljo le za omejeno skupino uporabnikov mobilne aplikacije Netflix.

Storitev za pretočni spletni video Netflix je nedvomno ena izmed najbolj priljubljenih na svetu, saj jo skupno uporablja že na stotine milijonov ljubiteljev filmov in nadaljevank. To niti ne preseneča, saj novosti niza kot za stavo. Najnovejša noviteta pa bo zagotovo razveselila vse, ki prisegate na mobilne naprave Android, saj je mobilna aplikacija zanj obogatena z novo funkcionalnostjo.

Podjetje Netflix je uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android omogočilo, da naključno predvajajo vsebino storitve. To pomeni, da ko uporabnik pritisne določen gumb na zaslonu, se mu prične predvajati naključna vsebina. To je lahko na primer naključna epizoda izbrane serije, torej brez upoštevanja zaporedja epizod oziroma zgodbe.

Takšen način predvajanja vsebin je sicer poznan že iz nadaljevanke “Love, Death + Robots”, kjer je podjetje Netflix prvič preizkušalo način predvajanja naključnih vsebin. Omenjeni način predvajanja seveda ni primeren za vse vsebine, predvsem pa ne za klasične serije, kjer si dogajanje sledi iz epizode v epizodo. Nova možnost je trenutno na voljo le za omejeno število uporabnikov mobilne aplikacije Netflix na mobilnih napravah, v prihodnje pa bi lahko bila na voljo vsem.


Prijavi napako v članku