Igre
24.11.2022 14:24
Posodobljeno 5 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Netflix kmalu z igro za osebne računalnike?

Verjetno ste že seznanjeni s tem, da se boj podjetja Neflix za povečanje števila naročnikov v letošnjem letu ni najbolje obnesel. Podjetje je namreč izgubilo več sto tisoč naročnikov. To bo zanj seveda pomenilo zelo velik upad dohodkov in posledično tudi manjši proračun za ustvarjanje vsebin. Da bi podjetje Netflix vsaj delno omejilo upad naročnikov na njihove storitve, je svoj trud usmerilo tudi v pripravo novih iger, ki so namenjene mobilnim napravam.

Podjetje Netflix je namreč že pred časom zaposlilo številne razvijalce iger, in sicer iz priznanih razvijalskih hiš. Med njimi najdemo Night School Studio, Boss Fight Entertainment, Next Games ter celo Exploding Kittens. Netflix trenutno ponuja 18 mobilnih iger, ki so namenjene njihovim naročnikom. Do konca leta pa naj bi bilo na voljo že okoli 50 mobilnih iger. Netflix ob tem seveda upa, da bo s tem privabil nove naročnike.

Nedavno pa so se na spletu pojavile govorice, da naj bi podjetje Netflix pripravljalo še igro za osebne računalnike. Tu bo šlo za igro igranja vlog (Role-playing game), v kateri bodo igralci prevzelo vlogo namišljenih likov, postavljenih v domišljijsko okolje. Prvi igra podjetja Netflix za osebne računalnike naj bi temeljila na pogonu Unreal Engine. Več podrobnosti o potezni podjetja Netflix pa vsaj zaenkrat še ni znanih.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Netflix

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35