Telefonija
Poslovne rešitve
29.09.2022 07:21

Deli z drugimi:

Share

Ne le Microsoft Teams, to je nekaj več

Časi za posel niso najbolj enostavni in v teh časih velikih in kompleksnih izzivov je rešitev, kot je NFON Integracija za MS Teams*, idealna za delo od doma in sodelovanje ekip, ki so razpršene vsepovsod.
Foto: NFON
Foto: NFON

Kjerkoli se nahaja ekipa zaposlenih, pa naj bo to v skupni pisarni ali razpršena po vsem svetu, je sodelovanje odločilen konkurenčni dejavnik. »Šef«, ki se tega zaveda, ima tudi velike zahteve po fleksibilnosti in hitri komunikaciji. Zato trg v zadnjih letih zahteva rešitve, ki temu sledijo. 

Kakovostna komunikacijska rešitev, ki si je ustvarila renome ene boljših, ko govorimo o sodelovanju na delovnem mestu, je Microsoft Teams. Platforma je del Microsoft Office 365 in delovnim skupinam omogoča uporabo komunikacijskih orodij, kot so klepeti, beležke, izmenjava dokumentov, spletna srečanja, deljenje zaslona in še bi lahko naštevali. Čeprav Microsoft Teams vključuje tudi klice, pa pri njem poudarek ni na telefoniji. In tukaj nastopi NFON Integracija za MS Teams.

Dva v enem – dobitna kombinacija

NFON Integracija za  MS Teams združuje dve komunikacijski platformi: Microsoft Teams in Cloudya oblačni telefonski sistem.

Največja prednost NFON Integracije za MS Teams je ta, da Microsoft Teams šteje milijone uporabnikov, da gre za uporabniško dovršeno komunikacijsko orodje in da uvajanje pri uporabi v delovnem okolju praktično ni potrebno. NFON kot edini panevropski ponudnik PBX telefonije v oblaku pod isto streho združuje rešitvi Microsoft Teams in Cloudya telefonski sistem v oblaku.

Cloudya omogoča, da bodo lahko zaposleni ne glede na to, katero napravo uporabljajo, tako s sodelavci kot s poslovnimi partnerji vedno v stiku in dosegljivi na pisarniško telefonsko številko – in iz nje bodo tudi klicali. Pri videokonferenčnih klicih pa pobudo prevzame MS Teams.

NFON Integracija  za MS Teams je digitalna komunikacijska dovršenost prihodnosti. V podjetju je zelo pomembno notranje komuniciranje zaposlenih, pa naj gre za interno komuniciranje, projektno vodenje na daljavo ali sestanke ekip. Vsaj tako, če ne še bolj pomembno, pa je tudi zunanje komuniciranje s strankami in poslovnimi partnerji. Mnogi so vajeni uporabe Microsoftovega okolja in orodij, zato je velika prednost NFON Integracije za MS Teams, da se nihče ne bo ukvarjal s tem, kako določeno orodje uporabljati, temveč se boste lahko vsi posvetili poslu – skoraj, kakor bi sestanek potekal »v živo«. Kako pri komunikaciji doseči kar najvišjo raven in katere digitalne rešitve uporabiti? NFON Integracija za Microsoft Teams vam nudi vse, kar ste si kadarkoli želeli. 

NFON Integracija za MS Teams – ustvarjena za podjetja

Ste vedeli, da se je v zadnjih petih letih število zaposlenih na daljavo povečalo za kar 44 %? Visoka številka – zato so rešitve, kakršna je NFON Integracija za Microsoft Teams, nujne. IP telefonija v oblaku, ki omogoča opravljanje telefonskih klicev in uporabo Microsoft Teams za sodelovanje, je zmagovalna kombinacija, ki je tudi stroškovno učinkovita. In prav zaradi vseh teh lastnosti je tako zanimiva. 

Ustvarjena je bila za podjetja, kjer sta prilagodljivo delo in delo na daljavo na dnevnem meniju. Zaposleni se lahko kjerkoli in kadarkoli hitro povežejo z rešitvijo, ki nudi eno boljših, če ne najboljše uporabniške izkušnje. Poleg tega je zanesljiva in podpira neprekinjeno poslovanje ter stalno razpoložljivost, popolno skladnost s predpisi in celovito varnost podatkov.

Najboljše dveh svetov je najboljše tudi za uporabnika, ki tako spozna pravo svobodo v poslovnem komuniciranju. S priročno, zanesljivo in kakovostno platformo tudi posel bolje »teče«.

Obenem se pri podjetju NFON zavedajo, da so poslovne stranke vse bolj zahtevne, zato je pomembno, da je njihova izkušnja prvorazredna. Ne izgubljajmo besed, dovolj povedna je namreč izjava enega izmed uporabnikov, ki pravi, da je »sodelovanje z NFON zelo pozitivno, saj se namesto prevelikega zapletanja stvari osredotočajo na preprostost.«

Več o rešitvah si lahko preberete na spletni strani www.nfon.com (P.R.)

*MS Teams je blagovna znamka skupine podjetij Microsoft.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem NFON issimo fit.
Vas zanima več iz te teme?
NFON Integration


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več