Računalniške komponente
06.05.2021 13:54
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Navijalski pomnilniški moduli Kingston Technology DDR5 bodo kmalu naprodaj

Podjetje Kingston, poznan po vrhunski računalniški opremi, pripravlja prve pomnilniške module DDR5.
Podjetje Kingston, poznan po vrhunski računalniški opremi, pripravlja prve pomnilniške module DDR5.

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je danes objavila, da je svoje navijalske pomnilniške module DDR5 poslala proizvajalcem osnovnih plošč, ki bodo opravljali validacijo pomnilniške platforme nove generacije.

Kingston je svoje pomnilniške module DDR5 opremil z XMP-profilom nastavitev, hkrati pa je proizvajalcem osnovnih plošč omogočil, da tudi ročno upravljajo z integriranim vezjem pomnilnika in mu dovedejo več kot v standardu DDR5 deklarirane 1,1 V napetosti in tako dosežejo še boljše rezultate ob navijanju pomnilnika. Kingston pričakuje, da bo pomnilnike DDR5 na trg poslal v tretjem četrtletju letošnjega leta.  

Validacija pomnilnika zahteva sodelovanje celotnega računalniškega ekosistema, Kingston pa je v svoji 33-letni zgodovini vzpostavil tesne vezi z vodilnimi proizvajalci osnovnih plošč in proizvajalci procesorjev. Ta korak nadaljuje kritični postopek za predstavitev vodilnih visokozmogljivih in navijalskih pomnilniških rešitev, ki bodo na voljo pozneje letos.

Kingston je več kot tri desetletja natančno načrtoval in 100 % preizkusil vsako celico na vsakem pomnilniškem čipu na vsakem pomnilniškem modulu. Metodično preizkušanje v kombinaciji z doživljenjsko garancijo in neprimerljivo storitvijo za stranke je Kingstona privedlo do tega, da je postal največji neodvisni proizvajalec pomnilnika na svetu z več kot 80-odstotnim tržnim deležem. Kingston je bil tudi dolgoletni član JEDEC, vodilnega organa za področje mikroelektronike. Kingston je že več kot desetletje član upravnega odbora JEDEC in pomaga določati standarde, ki jih upoštevajo vsi proizvajalci.

Za več informacij obiščite kingston.com.

Vas zanima več iz te teme?
Kingston Kingston pomnilniški moduli

Prijavi napako v članku