Obvestila podjetij
15.04.2011 09:59
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NAS strežnik s kapaciteto do 66 Tb

Družba Synology je predstavila izdelka RackStation RS2211+ in RS2211RP+, NAS-strežnika velikosti 2U z 10 mesti za diske, ki sta namenjena vgradnji v strežniška stojala. Na voljo so tudi ustrezne razširitvene enote za povečanje zmogljivosti na kar 22 trdih diskov.
Synology RX2211+
Synology RX2211+

Družba Synology je predstavila izdelka RackStation RS2211+ in RS2211RP+, NAS-strežnika velikosti 2U z 10 mesti za diske, ki sta namenjena vgradnji v strežniška stojala. Nova izdelka bosta s pomočjo visoke zmogljivosti in bogatega nabora poslovnih funkcij zadovoljila še tako zahtevne poslovne uporabnike. Na voljo so tudi ustrezne razširitvene enote Synology RX1211 in RX1211RP za povečanje zmogljivosti na kar 22 trdih diskov. Za povezovanje diskov se uporablja namensko razvit kabel InfiBand s podatkovno prepustnostjo 12 GB na sekundo.

»Z novima izdelkoma RackStation RS2211+ in RS2211RP+ so Synologyjeve rešitve za delo s podatki še hitrejše, bolj razširljive in zanesljive,« je dejala Rosiel Lee, vodja za izdelke pri družbi Synology. »Zaradi razširljive zasnove sta idealna rešitev, ki je dosegljiva tudi malim in srednjim podjetjem.«

Skupno zmogljivost izdelkov RackStation RS2211+ in RS2211RP+ je mogoče z razširitvenimi enotami in uporabo diskov 3TB povečati na kar 66 TB, pri čemer NAS-strežnike in diske povezuje namensko zasnovan kabel InfiBand, ki zagotavlja izjemno pasovno širino in zanesljivost povezave. Strežnika sta prav tako privzeto opremljena z 1 GB pomnilnika RAM, ki ga je za večjo učinkovitost mogoče povečati na 3 GB.

Podjetja potrebujejo hiter in zanesljiv dostop do pomembnih podatkov. Strežnika RackStation RS2211+ in RS2211RP+ v okolju Windows in v postavitvi RAID z vklopljenim agregiranjem povezav v povprečju dosegata hitrost branja 198 MB na sekundo in hitrost zapisovanja pri 166 MB na sekundo. Podvojen LAN in diski, ki jih je mogoče zamenjati med delovanjem, zagotavljajo neprekinjeno delovanje storitev. Neprekinjenost delovanja prav tako krepi redundantno napajanje.

Strežnika RackStation RS2211+ in RS2211RP+, ki sta opremljena z 1,8-MHz dvojedrnim procesorjem, med delovanjem porabita samo 115,5 vata energije, v načinu hibernacije pa s pomočjo znižanja moči procesorja in izklapljanja diskov samo 49,5 vata. Strežnika lahko s prehodom v stanje globokega spanja (Deep Sleep Mode) prihranita kar 90 odstotkov električne energije. Njuno zanesljivost potrjuje Synologyjeva 3-letna garancija.

S celovito podporo za iSCSI RackStation RS2211+ in RS2211RP+ nudita preprosto rešitev za shranjevanje podatkov za vse pomembnejše virtualizacijske strežnike, vključno z VMware vSphere, Citrix XenServer in Microsoft Hyper-V, s podporo za Windows ADS in ACL pa se lahko preprosto vključita v vsako poslovno okolje.

Strežnika temeljita na programski opremi DiskStation Manager 3.1 (DSM 3.1), operacijskem sistemu za naprave Synology DiskStation. DSM olajša zapletena opravila z vsestranskimi funkcijami, dostopnimi prek odzivnega, intuitivnega in večopravilnega spletnega uporabniškega vmesnika.

Izdelka RackStation RS2211+ in RS2211RP+ sta na voljo pri podjetju Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku