Računalništvo, telefonija
15.11.2016 05:52

Deli z drugimi:

Share

Naprodaj najbolj »kul« očala, ki jih preprosto morate imeti!

Očala Snapchat Spectacles bodo zagotovo poenostavila objavo video vsebin na spletno storitev Snapchat.
Očala Snapchat Spectacles bodo zagotovo poenostavila objavo video vsebin na spletno storitev Snapchat.

Na spletu se je kot požar razširila novica o pričetku prodaje posebnih pametnih očal, ki jih ljubitelji mladega družbenega omrežja preprosto morajo imeti. Tu seveda govorimo o pametnih očalih Spectacles, ki so namenjena izključno uporabnikom spletne storitve Snapchat, ki je nadvse priljubljena predvsem pri mladih. Novost je trenutno za preračunanih 120 evrov na prodaj na izbranih lokacijah v Združenih državah Amerike, in sicer preko namenskih avtomatov, ki so seveda obarvani v živo rumeno barvo.

Pametna očala Snapchat Spectacles so opremljena s kakovostno spletno kamero, ki se s pametnim mobilnim telefonom lahko poveže tako preko brezžične povezave Wi-Fi kot modrozobe povezave Bluetooth. Kamera lahko zajema videoposnetke z zornim kotom 115 stopinj. Pametna očala Snapchat Spectacles delujejo na enak način kot mobilna aplikacija Snapchat, saj je z njimi mogoče zajemate videoposnetke zgolj do dolžine desetih sekund.

Zanimiva pametna očala Snapchat Spectacles so na prodaj v treh modnih barvah, in sicer v rdeči, modri in črni. Kako se bo zadeva obnesla med uporabniki, pa bi seveda pokazal čas.


Prijavi napako v članku