Telefoni
15.12.2014 13:39
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Namestite iOS 8.1.2 na mobilno napravo Apple!

Sistem iOS 8.1.2 prinaša kopico izboljšav za Applove mobilne naprave!
Sistem iOS 8.1.2 prinaša kopico izboljšav za Applove mobilne naprave!

Podjetje Apple je za uporabnike svojih mobilnih naprav pripravilo novo različico mobilnega operacijskega sistema iOS, ki je pričakovano na voljo za namestitev preko sistema za namestitev. Operacijski sistem iOS 8.1.2 prinaša številne programske popravke za pametne mobilne telefone iPhone, tablične računalnike iPad in večpredstavnostne predvajalnike iPod Touch. Ta med drugim vključuje tudi rešitev za težave povezane z predvajanjem alarma, ki je bil prenesen iz spletne trgovine iTunes Store.

Če je vaša mobilna naprava združljiva z novim Applovim mobilnim operacijskim sistemom iOS 8.1.2 vas bo ta o tem takoj obvestila, ko bo povezana s svetovnim spletom. Velikost nadgradnje je odvisna od mobilne naprave do naprave, vendar se v povprečju giba okoli 28 megabajtov. Takoj po namestitvi novosti bodo uporabniki Applovih naprav zagotovo opazili izboljšanja še pri povezavi v domače brezžično omrežje Wi-Fi ter z raznovrstnimi zunanjimi napravami, ki razpolagajo s povezavo BlueTooth.

Z Applovim mobilnim operacijskim sistemom iOS 8.1.2 je združljiva bogata paleta mobilnih naprava podjetja iz Cupertina, in sicer iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 4S, iPad Air, iPad Mini 2, iPad Mini, iPad 2, iPad 3, iPad 4 in iPod Touch četrte generacije. V primeru težav pri namestitvi ali uporabi novosti pa se po pomoč in nasvete seveda lahko zatečete na forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku