Telefoni
08.09.2014 18:09

Deli z drugimi:

Share

Najnovejša pridobitev Huaweijeve uspešne serije naprav Ascend G

Novi Huawejev 5,5- palični 4G LTE pametni telefon poudarja individualnost.
Najnovejša pridobitev Huaweijeve uspešne serije naprav Ascend G
Najnovejša pridobitev Huaweijeve uspešne serije naprav Ascend G

Huawei je na mednarodnem sejmu zabavne elektronike Internationale Funkausstellung Berlin (IFA), predstavil novi pametni telefon Ascend G7. Z izjemno tehnološko dovršenostjo, 5,5 – paličnim zaslonom, izjemno povezljivostjo, ki ga omogoča 4G LTE Cat4 omrežje in optimiziranim 13MP fotoaparatom na zadnji strani, se model Ascend G7 ponaša z brezhibnim izgledom in omogoča uporabnikom enostavno delo in zabavo. Ascend G7 je najnovejša pridobitev Huaweijeve uspešne serije naprav Ascend G, ki še naprej izpolnjuje obljubo ponujanja najnovejše tehnologije po dostopni ceni.

“Na trgu, ki je poplavljen s pametnimi telefoni srednjega razreda plastičnega videza in občutka, model Ascend G7 izstopa s svojim dovršenim in elegantno oblikovanim kovinskim ohišjem, “ je dejal

Richard Yu, generalni direktor divizije Consumer Business Group pri družbi Huawei. “Dinamični 4G LTE pametni telefon Ascend G7 je bil ustvarjen za potrošnike po vsem svetu, da bi lahko sprejeli svojo individualnost in živeli življenje na svoj način.”

Ascend G7 je naprava, ki poudarja in nadgrajuje slog posameznika. Najnovejši pametni telefon, s samo 7,6 milimetri premera in težo 165 gramov, je narejen s pomočjo svetovne vodilne tehnologije Nano Molding Technology (NMT), ki ponuja edinstven premium izgled in eleganten okvir za boljši in mehkejši dotik. Telefon je opremljen s 5,5-inčnim 1280 x 720 HD zaslonom, ki se lepo prilega velikosti dlani. Tanko ohišje s samo 0,8mm premera pa dodaja telefonu uravnoteženost in eleganco. Model Ascend G7 je dostopen v klasičnih metalnih barvah, vključujoč sivo, zlato in srebrno.

Ascend G7 poganja močan Qualcomm štirijedrni 1.2 GHz procesor in stabilna 3000 mAh Li-Po baterija. Model uporablja tudi Huaweijevo energetsko varčno tehnologijo, ki omogoča tri načine uporabe energije – običajno, pametno in ultra varčno uporabo energije. Ta tehnologija omogoča uporabniku, da intenzivno uporablja telefon brez polnjena 1,2 dni in možnost, da dodatnih 24 ur uporablja telefon na samo 10 odstotkih baterije. Model Ascend G7 uporablja omrežje 4G LTE, ki omogoča hitro in zanesljivejšo povezljivost kot kdajkoli prej. Uporabniki lahko tako prenesejo film v zgolj nekaj minutah in naložijo datoteke v nekaj sekundah s hitrostjo mrežne povezave do 150 Mbps.

Ascend G7 je s svojo močjo in hitrostjo idealen za uporabnike, ki imajo hiter življenjski tempo in iščejo napravo, ki bo temu kos. Pametna tehnologija preklapljanja omrežja stabilizira povezljivost tudi pri šibkem sprejemu signala in izboljšuje uporabniško izkušnjo pri uporabi brezžičnega omrežja. Ascend G7 je kompatibilen tudi z ostalimi omrežji po svetu in je resnično globalni telefon, ki optimizira povezljivost in učinkovitost pametnega telefona.

S telefonom Huawei Ascend G7 lahko uživate v visokokakovostnih posnetkih. S 13MP fotoaparatom na zadnji strani, ki ima 28mm širokokotne BSI leče in 5MP fotoaparatom na sprednji strani s širokokotnim objektivom (88 stopinj), lahko razširite obzorje panoramskih slik tako vertikalno kot horizontalno. Z dvojnim klikom na tipko za utišanje zvoka pa lahko fotografijo posnamete v pičli sekundi. Ascend G7 ponuja tudi napredne zmožnosti za urejanje fotografij, vključno z ročnim ostrenjem za prilagoditev fotografij, ki so izven fokusa in funkcijami za merjenje beline pri fotografijah, ki so posnete s šibko svetlobo. Fotoaparat omogoča tudi samodejno poudarjanje obrazov pri snemanju video posnetkov.

Novi pametni telefon Ascend G7 ima najnovejšo verzijo intuitivnega vmesnika družbe Huawei, EMUI 3.0, ki uporabnikom omogoča lažje operiranje z eno roko in se ponaša s popolnoma novo podobo. Nova podoba se uporablja znotraj celotnega uporabniškega vmesnika EMUI 3.0 za večjo usklajenost med različnimi aplikacijami. Poleg tega nova različica vmesnika intuitivno in aktivno naslavlja dnevne potrebe uporabnikov prek praktičnih in privlačno oblikovnih podrobnosti, kot na primer konvergence med ključnimi funkcijami pametnega telefona kot so klicanje, kontaktiranje in pisanje sporočil, med katerimi lahko uporabniki prehaja z enostavnim potegom.

Priporočena maloprodajna cena za model Huawei Ascend G7 je 299 evrov. Telefon bo dostopen v Nemčiji, Italiji, Španiji, na Danskem, Madžarskem, Nizozemskem, Turčiji, Poljski, Norveški, Južni Afriki in Mehiki od septembra dalje, sledile pa jim bodo še ostale države.

Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni

Prijavi napako v članku