Telefonija
20.06.2022 15:13
Posodobljeno 5 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljša rešitev za videokonference, telefonijo … zdaj v posebni akciji

Iščete boljšo rešitev za telefonijo, videokonference in popolno komunikacijo v podjetju? Spoznajte rešitve podjetja NFON. Do konca junija 2022 izkoristite tudi posebno CASHBACK akcijo.
Foto: NFON
Foto: NFON

Ljudje smo socialna bitja in komunikacija je ključ do uspeha – tako na zasebnem kot na poslovnem področju. Če se osredotočimo na posel, je prava rešitev, s katero lahko učinkovito komuniciramo v podjetju in s poslovnimi partnerji, ključnega pomena.

Dober kontaktni center mora biti zanesljiv, enostaven, omogočati pa mora komunikacijo kjerkoli in kadarkoli. Da vse deluje tako, kot mora, in da posel teče gladko, pa moramo imeti tehnološko izpiljeno rešitev, ki nam bo omogočala komunikacijo brez meja. Najbolje, da gre za rešitev v oblaku, ker se s tem izognemo še zadnjim oviram, ki bi nas morebiti priklenile na eno mesto.

NFON Cloudya – fleksibilnost, varnost …

Posebej v času, ki ga je zaznamoval Covid-19, smo začeli komunicirati z več komunikacijskimi orodji kot kadarkoli prej, hkrati pa tudi po mnogih komunikacijskih kanalih, ki jih pred leti nismo potrebovali. Se je tudi vam zgodilo, da ste bili sicer pripravljeni skoraj na vse, a vam je pri vseh rešitvah nekaj manjkalo do popolnosti.

NFON Cloudya je s funkcijami bogata rešitev, ki omogoča učinkovito komunikacijo prek spletnega brskalnika. Poleg fleksibilnosti se pri NFON-u močno zavedajo, da je danes ključnega pomena varnost. Za vse to poskrbi platforma, na katero se lahko zanesete. Kadarkoli, kjerkoli in na katerikoli napravi.

Ob zamenjavi starega telefonskega sistema za sistem NFON menjavo plača NFON. Več o akciji in pogojih pa NA TEJ POVEZAVI.

Cloudya Meet & Share

Imate v podjetju nestabilno telefonijo? Še vedno uporabljate več telefonskih številk na več lokacijah, poleg tega pa še rešitve za sodelovanje? Deluje vse skupaj nepovezano in zato komunikacija v podjetju ni tako učinkovita, kakor bi lahko bila?

Cloudya Meet & Share nadgradi Cloudyo nepremagljivo. Zakaj? Je vse v enem. Stranke lahko opravljajo video klice, načrtujejo sestanke, organizirajo video sestanke … Povezave do sestanka lahko delijo z ostalimi udeleženci, na voljo pa je tudi telefonsko klicanje. Danes potrebujemo interaktivne videokonference, in Cloudya Meet & Share to omogoča z uporabo funkcij za dvigovanje rok za odgovarjanje na vprašanja ali izklopom zvoka posameznih udeležencev, pa tudi z deljenjem zaslona.

Ena telefonska številka na vseh napravah

Nadaljujmo z zelo udarno lastnostjo, ki jo ima NFON. Vedno boste dosegljivi in vedno boste klicali z ene telefonske številke, ne glede na to, kje se boste nahajali in ne glede na to, katero komunikacijsko orodje boste uporabljali. Lahko bo to stacionarni telefon, mobilni telefon, tablica, prenosni ali namizni računalnik. Naj bo to zgolj telefonski klic ali komunikacija preko storitve, kot je Microsoft Teams*, ki ga lahko integriramo v storitve podjetja NFON. To, da boste vedno dosegljivi, je lahko za posel ključnega pomena. Predstavljajte si, da vas poslovni partner potrebuje in vas ne prikliče … in posel lahko v najslabšem primeru splava po vodi. Z rešitvami podjetja NFON se temu izognete v velikem loku.

Integracija z Microsoft Teams

Velika prednost rešitve, ki jo ponuja NFON, je omenjena integracija z Microsoft Teams*, ki podjetjem omogoča povezavo priljubljenih Teamsov z rešitvijo Cloudya. Uporabljate lahko torej rešitev, ki jo poznate, a nadgrajeno in boljšo.

Že omenjeni Microsoft Teams* se je v preteklih letih izkazal kot eno najboljših orodij za sodelovanje. Platforma je del Microsoft Office 365 in delovnim skupinam omogoča klepete, zapiske, izmenjavo dokumentov in spletna srečanja. Microsoft Teams* vključuje tudi glasovne funkcije, vendar pri njem ni poudarek na telefoniji. In na tej točki nastopi Integracija NFON za Microsoft Teams*: NFON – edini vseevropski ponudnik PBX v oblaku, ki združuje Microsoft Teams in Cloudya, telefonski sistem v oblaku.

In še to: Cloudya Contactcenter omogoča hitro integracijo s poslovnimi rešitvami CRM, PLM, ERP. Poleg tega lahko v eni aplikaciji komunicirate preko whatsappa, spletnega klepeta, kratkih SMS sporočil, e-pošte …

Podjetja, ne zamudite….

Ob zamenjavi starega telefonskega sistema za sistem NFON menjavo plača NFON. Več o akciji in pogojih pa NA TEJ POVEZAVI.

*Microsoft Teams je blagovna znamka skupine podjetij Microsoft.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
NFON Integration


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več