Računalništvo, telefonija
25.09.2010 10:33

Deli z drugimi:

Share

Najboljša JAVAnska konferenca OpenBlend 7. oktobra na elitni lokaciji Ljubljanskega gradu!

OpenBlend se bliža!
OpenBlend se bliža!

Konferenca OpenBlend, ki se vsak oktober dogaja na Ljubljanskem gradu ima odprte prijave na konferenčni strani – www.openblend.org. Tam si lahko preberete več o letošnjem programu, že potrjenih predavateljih ter o društvu OpenBlend, ki konferenco organizira. Zasedba bo tudi letos vrhunska, teme aktualne in zanimive.

Samo za pokušino, nekaj tem, ki jih bodo predavanja pokrivala: Groovy, Android, GlassFish, JEE-6, JBoss AS, Grails, EJB-3.1, OSGi, NetBeans Rich Client Platform in celo aktualni ‘buzz-word’ – ‘Cloud Computing’.

Izkoristi možnost, da v živo slišiš in vidiš zanimiva predavanja odprtokodnih razvijalcev svetovnega kova. Spoznaj sorodne odprtokodne javanske profesionalce in poznavalce, ter z njimi izmenjaj svoje izkušnje.

Odkrij nove knjižnice, orodja in tehnike s katerimi se lahko uspešneje spopadeš z vsakodnevnimi izzivi pri svojem delu. OpenBlend je novo ime že uveljavljene konference JavaBlend, posvečene javanskim tehnologijam, ki iz bolj korporativnih rok prehaja v upravljanje odprtokodne skupnosti – društva OpenBlend.

Primarno je konferenca namenjena razvijalcem, ki pri svojem delu uporabljajo javanske tehnologije. Zanimiva pa je tudi za vodje IT in razvojnih oddelkov ne glede na tehnologije, ki jih trenutno uporabljajo, saj skozi konferenco lahko dobijo hiter vpogled v razvoj dogodkov v javanskem svetu, ter izkušnje in nasvete javanskih strokovnjakov iz prve roke.

Konferenca je med poznavalci domače javanske srenje znana po odličnih tujih predavateljih, odlični organizaciji in druženju, ter nenazadnje po odličnem ambientu in dobri obiskanosti.

Konferenca OpenBlend bo letos na sporedu 7. oktobra. Dodajte si na koledar, da ne pozabite!


Prijavi napako v članku