Računalništvo, telefonija
19.12.2012 13:57
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najbolj priljubljeno božično darilo v tem letu

Slovenske "Oxice" so s svetlobno hitrostjo postale pravi modni hit tudi na tujih trgih širom Evrope
Slovenske "Oxice" so s svetlobno hitrostjo postale pravi modni hit tudi na tujih trgih širom Evrope

V teh pravljičnih, čeprav včasih prav neprijetno hladnih dneh smo se prav gotovo že vsi sočili s težavo, ko se nam s klasičnimi rokavicami nikakor ni uspelo odzvati na pomemben klic našega bližnjega, pisanje SMS sporočil pa je bila prava nočna mora. Pravo rešitev so našli v gorenjskem podjetju Bous d.o.o, ki je na temeljih 90-letnih izkušenj v tekstilni industriji razvilo edinstvene rokavice, ki brezhibno delujejo na vseh napravah z zasloni na dotik.

Bistvo delovanja rokavic OX, ki so v celoti razvite in tudi proizvedene v Sloveniji, se skriva v njihovi sestavi; ključni sestavini sta visokokakovostna italijanska preja Cipria, svetovno znana po neprekosljivi mehkobi, in srebro, ki je najbolj prevodna kovina v periodnem sistemu, zato omogoča nemoten bioelektričen naboj med prstom in zaslonom. To omogoči popolnoma nemoteno upravljanje vseh vrst naprav z zasloni na dotik, ne da bi rokavice sneli. ‘’Gre za prve tovrstne rokavice na svetu, ki so na voljo tudi v popolnoma črni barvi, brez sledi prevodne kovinske niti, kar je še posebej zaželjeno. To smo dosegli s prilagajanjem sestave in konfiguracije prevodne niti, ki je všita po celotni površini rokavice, tehnologija ki omogoča takšno proizvodnjo pa je tudi v postopku patentiranja’’ dodajajo v razvojnem oddelku podjetja.

Kliknite tukaj za več informacij in naročilo.

Slovenske “Oxice” so s svetlobno hitrostjo postale pravi modni hit tudi na tujih trgih širom Evrope, saj so že na voljo preko partnerskih distribucijskih mrež, v decembru pa po vseh državah EU tudi preko spletnega mesta oxgloves.com. Od konkurenčnih izdelkov se razlikujejo predvsem po zmožnosti upravljanja zaslonov s celotno površino rokavice in ne samo s konicami prstov, kar omogoči tudi nemoteno večdotično upravljanje (multi-touch). Največ pozornosti pa je posvečeno izboru materialov in uglajanemu videzu, ki se brezhibno prilega vsakršnemu modnemu slogu. Veliko pozornosti v podjetju posvečajo kontroli kakovosti, zato so ključni procesi izdelave rokavice še vedno izvedeni ročno

Rokavice OX so kompatibilne prav z vsemi zasloni na dotik– na aparatih, kot so iPhone, iPod touch, iPad, mobilniki in tablice Samsung, Nokia, LG, HTC, Sony Ericsson in mnogi drugi. Svoj par si lahko zagotovite na spletnem mestu www.oxgloves.com, na voljo pa so v dveh barvah in treh velikostih. V dodani izbrani darilni embalaži predstavljajo najbolj priljubljeno božično darilo najbližjim.

Kliknite tukaj za več informacij in naročilo.


Prijavi napako v članku