Življenjski slog
29.02.2024 11:13

Deli z drugimi:

Share

Najbolj enostavna pot do čiste vode na vaši pipi

Ekipa strokovnjakov iz slovenskega podjetja Kinetic Reactor z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju pitne vode je razvila nov produkt, namenjen izboljšanju kakovosti pitne vode v številnih gospodinjstvih.

V Sloveniji imamo privilegij kakovostne vode, kar nas loči od mnogih drugih regij po svetu. Kljub temu pa obstajajo lokalne razlike v kakovosti pitne vode. Dodatno se soočamo z izzivi, ki jih prinašajo stari in slabo vzdrževani vodovodni sistemi, ki lahko povzročijo več težav, kot bi lahko predvideli.

Ste se kdaj vprašali, ali pijete dobro vodo?

Pomena čiščenja vode ni mogoče preceniti, nedavni napredek na tem področju pa ponuja upanje za trajnostno prihodnost, saj vodo čisti na povsem naraven način, ne da bi jo osiromašil mineralov.

Svetovna inovacija se imenuje Uvinneco

Uvinneco je izdelek, ki je sestavljen iz dveh tehnologij za tretiranje vode. Gre za okolju prijazni tehnologiji brez kemičnih sredstev in absorbentov.  

Prvi postopek obdelave je sterilizacija vode z UVC in UVA žarki, ki pripomorejo k dezinfekciji pitne vode. Učinkovitost delovanja proti vsem virusom, bakterijam in praživalim je do 99 %. Vgrajena je napredna tehnologija z mikro generatorjem za proizvodnjo nizko napetostne elektrike, ki ga poganja sam tok vode skozi pipo. Naprava je opremljena z kakovostnimi mikročipi za led UVC in UVA diode.

Drugi postopek obdelave vode deluje na principih fizikalnih sil in osnove hidrodinamike. V napravi je vgrajena Kinetic Reactor vakumska komora, ki pripomore k boljši učinkovitosti dezinfekcije vode, zmanjšanju nalaganja vodnega kamna ter izboljšavi vonja in okusa vode.

Uvinneco uporablja za čiščenje vode le naravne (fizikalne) procese.


Uvinneco:

  • do 99 % učinkovitost pri uničevanju virusov in bakterij,
  • zmanjša vsebnost klora v vodi,
  • zmanjša vsebnost težkih kovin v vodi,
  • prihrani do 50 % vode,
  • naredi vodo bolj okusno za pitje,
  • vodni kamen spremeni v aragonitno obliko, ki je manj trdovratna in se enostavno obriše s krpo.


Uvinneco vode ne filtrira, ampak jo očisti. Njegova prednost je, da deluje vse leto brez vzdrževanja ali menjave vložkov.


Z ENOSTAVNO MONTAŽO DO ČISTE VODE NA VAŠI PIPI!


Z Uvinnecom do manj suhe in razdražene kože

Znano je, da klor povzroča suhost in draženje kože. Izdelovalci Uvinneca so dejstvo, da ta zmanjša vsebnost klora v vodi, želeli izkoristi, kar se le da, zato so poleg nastavka za pipo ustvarili tudi nastavek za tuš. Posledica tega je mehkejša in bolj navlažena koža brez draženja. Na povsem naraven način.

Poleg tega je predvsem pri prhanju pomembna tehnologija UVC, ker precej zmanjša tveganje za okužbo z legionelo.

Za še več informacij kliknite na www.uvinneco.shop/sl. (P.R.)


Brez filter vložkov. Brez vzdrževanja.Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem J & P Kinetic reactor.
Vas zanima več iz te teme?
kinetic reactor


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več