Telefoni
11.03.2015 08:58
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na voljo novi iOS 8.2

Novi iOS 8.2 odpravlja številne pomanjkljivosti svojega predhodnika in prinaša nove možnosti.
Novi iOS 8.2 odpravlja številne pomanjkljivosti svojega predhodnika in prinaša nove možnosti.

Applov operacijski sistem iOS 8 je v primerjavi s predhodniki uporabnikom povzročal večje število preglavic. Eden izmed največjih razlogov so radikalne spremembe, ki so jih pri Applu izvedli s ciljem ponuditi razvijalcem več možnosti integracije mobilnih aplikacij v delovanje novega iOSa. Ob predstavitvi so pri Applu poudarili, da gre pri iOSu 8 za podoben obseg posodobitev kot leta 2008, ko so predstavili trgovino aplikacij App Store.

Nova različica mobilnega operacijskega sistema iOS 8.2 na srečo odpravlja številne pomanjkljivosti njegovega predhodnika in prinaša nove možnosti. Med njimi najdemo polno podporo za Applovo pametno ročno uro Watch in funkcijo samodejne izbire enot za temperaturo, razdaljo, težo, višino in podobno. Programerji podjetja Apple so pri novosti izboljšali še stabilnost delovanja in zagotovili boljšo povezavo med mobilnimi napravami in zunanjimi napravami. Celoten seznam sprememb, ki jih prinaša Applov mobilni operacijski sistem iOS 8, pa najdete na spletnem naslovu apple.co/1C3KeZe.

Posodobitev mobilnega operacijskega sistema iOS 8 si lahko namestijo vsi uporabniki pametnih telefonov iPhone od različice 4S naprej. Prav tako je na voljo uporabnikom tablic od modela iPad 2 naprej in vsem uporabnikom modela iPad Mini. Enako velja za uporabnike modela iPod Touch.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku