Strojna oprema
05.04.2006 14:38
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na udarce odporna Plextorja


Plextor PX-SP08U

Plextor je predstavil dva nova prenosna trda diska, ki sta odporna na udarce. PX-SP08U in PX-SP12U odlikujeta zmogljivosti 80 in 120 GB. Izjemno lahki napravi sta opremljeni s silikonskim ovojem, tako da ju neizogibni udarci in sunki ne poškodujejo. Na voljo sta v priročni torbici, ki zagotavlja dodatno varnost pred praskami in drugimi morebitnimi poškodbami.

Trda diska PX-SP08U in PX-SP12U sta izjemno kompaktna in lahka, tehtata namreč le 170 gramov, ter omogočata prenos podatkov s hitrostjo USB 2.0. Z nameščeno programsko opremo PlexTools Professional HDD omogočata tudi zaščito podatkov z geslom.


PX-EH16L

Plextor je predstavil tudi novo enoto v svoji zbirki poslovnih naprav NAS, in sicer tihi trdi disk PX-EH16L z zmogljivostjo 160 GB, ki je namenjen predvsem malim podjetjem in poslovnim domačim uporabnikom. Izdelek vključuje tiskalniški strežnik, ki omogoča uporabo tiskalnika prek omrežja, ko je ta povezan prek USB-ja. Omogoča tudi vzpostavitev urnika samodejnega varnostnega shranjevanja z naprave NAS na zunanji trdi disk enake zmogljivosti, ki je prav tako povezan prek USB-ja. Plextor za vse tri trde diske nudi dvoletno garancijo.


Prijavi napako v članku