Računalništvo, telefonija
18.11.2009 09:33
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na trgu nove WI-FI Wireless Speed Dome kamere

Kamera na sončne celice? Super!
Kamera na sončne celice? Super!

Na trg so prišle tri nove WI-FI Wireless Speed Dome kamere za spremljanje video nadzora na razdaljah več kot 800 metrov. Vse tri se lahko pohvalijo z do 36x optičnim oziroma 12x digitalnim zoomom ter z dvema alarmnima vhodoma in po enim alarmnim izhodom.

Pri prvi AR-TAV- S1936DPDA sončni WiFi brezžični kameri se električna energija pridobi iz sončne energije. Kamera lahko kljub daljšemu obdobju brez sončne svetlobe normalno deluje tudi več dni skupaj, zato je serija specializirana za pusta zemljišča, gore, industrijska dvorišča in ostale kraje s slabšo infrastrukturo.

Druga novost je hitra Speed Dome brezžična WiFi kamera AR-TAV- SW1936DPDA na sončno in veterno energijo. Ob polni bateriji lahko kamera brez svetlobe in vetra deluje štiri dni in se prav tako dobro obnese na prej omenjenih področjih.

Kot zadnjo novost omenimo še WiFi kamero hitre kupole AR-TAV-WF1936DPDA, ki je velika pridobitev video nadzora na področju varnosti. Njene video posnetke si uporabnik lahko ogleda preko omrežja na svojem računalniku. Kamera ima digitalni video izhod, ki z uporabo kompresiranja H.264 zagotavlja visoko kakovost videa pri do 25 (PAL) ali 30 sličic na sekundo (NTSC). Kamera je sposobna visokih hitrosti funkcij obračanja in približevanja. Ta serija ima tudi podporo hkratnega dostopa večih uporabnikov ter spletni strežnik.


Prijavi napako v članku