Obvestila podjetij
Poslovne rešitve
10.02.2023 13:00

Deli z drugimi:

Share

Na sejmu Hunkeler Innovationdays 2023 bo Kyocera razkrila svojo vizijo razvoja Inkjet produkcijskih tiskalnikov

Na Hunkeler Innovationdays 2023, vodilnem svetovnem sejmu za tehnologije tiskanja, bo Kyocera predstavila svoj Inkjet produkcijski tiskalnik TASKalfa Pro 15000c. Sejem bo potekal v razstavnem centru v švicarskem Luzernu od 27. februarja pa do 2. marca 2023. Tako se bo po letu 2019, ko je srečanje zaradi pandemije Covida-19 potekalo nazadnje, celotna industrija ponovno združila na Innovationdays 2023.

Kyocera je dogodek izbrala kot idealno platformo za predstavitev TASKalfa Pro 15000c, svoje prve Inkjet produkcijske naprave za tiskanje, ki podpira ambicijo organizacije po združitvi tehnologije in teženj po ohranitvi okolja za ustvarjanje svetlejšega jutri. Ta naprava nakazuje Kyocerin optimizem glede prihodnosti in njeno pozicioniranje TASKalfa Pro 15000c kot ključnega prispevka k bolj trajnostni prihodnosti družbe.

»Najprej želim poudariti, da je celotna ekipa Kyocere izjemno navdušena nad vrnitvijo prireditve Hunkeler Innovationdays. To bo fantastična priložnost za nas, da se ponovno družimo s prijatelji, sodelavci in partnerji z vsega sveta, potem ko smo bili ločeni zadnjih nekaj let,« pravi Marcel Ebbenhorst, vodja produkcijekage tiska pri Kyocera Document Solutions Europe. “Še več, verjamemo, da bo Innovationdays popoln oder za predstavitev TASKalfa Pro 15000c, da svetu pokažemo, kako želimo ustvariti svetlejšo prihodnost skupaj s partnerji in strankami.”

Inkjet produkcijski tiskalnik, ki uporablja rezan papir (»Cut-Sheet«), je zasnovan ob upoštevanju sodobnih poslovnih izzivov, kot so optimizacija stroškov, produktivnost, medijska prilagodljivost in trajnost. TASKalfa Pro 15000c je rešitev, ki obljublja, da bo na novo opredelila produkcijsko tiskanje. Spodbuja poslovno odličnost in težave svojih predhodnikov spreminja v nove priložnosti.

Na Innovationdays si bodo lahko udeleženci v štirih dneh tiskalnik ogledali v živo, ko jo bodo predstavljali Kyocerini strokovnjaki. Podrobno bodo predstavili številne prednosti, ki jih ta naprava lahko nudi ponudnikom tiskanja, ki iščejo nove konkurenčne prednosti. Obiskovalci Kyocerinega razstavnega prostora bodo lahko iz prve roke videli vzorce različnih medijev, ki jih naprava lahko uporablja. Tako bodo spoznali moč nagrajenih tiskalniških glav in osupljivo kakovost Kyocerinih lastnih črnil. Obiskovalci, ki se bodo prijavili prek spleta, pa bodo imeli tudi priložnost, da se dogovorijo za zasebno predstavitev ena na ena.

»S TASKalfa Pro 15000 se svetlejši jutri začne danes. Tehnologija, ki nam omogoča, da naredimo več z manj, bo ključna za gradnjo bolj trajnostne prihodnosti sveta,« pravi Ebbenhorst. »TASKalfa Pro 15000c se odlikuje na področjih, kot so produktivnost, kakovost izpisa, prilagodljivost medijev in možnosti personalizacije, hkrati pa ohranja porabo energije in čas nedelovanja na minimumu. To so sestavine za trajnostni uspeh ponudnikov tiskanja, ki želijo spodbujati rast in optimizirati stroške. Komaj čakam, da se predstava začne!«

Innovationdays 2023 obljublja, da bo spektakularen praznik sektorja tiskalniške tehnologije, saj se bodo v Švici združili najboljši umi in rešitve v tem poslu.

Za več informacij obiščite Kyocerino spletno stran, ki je namenjena dogodku. Na tej strani boste našli tudi informacije o tem, kako se prijaviti na osebno predstavitev.

Kliknite za več informacij o Inkjet produkcijskih tiskalnikih.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več