Računalništvo, telefonija
21.04.2016 09:08

Deli z drugimi:

Share

Na NTK Poslovnem srečanju gostimo tudi Davida Rowana

Na NTK Poslovnem srečanju gostimo tudi Davida Rowana
Na NTK Poslovnem srečanju gostimo tudi Davida Rowana

V sodobnem svetu, tako tehnološkem kot poslovnem in zasebnem, so spremembe postale stalnica. Spremembe v razmišljanju, delovanju in poslovanju so vedno večje in se odvijajo vedno hitreje. Dnevno se srečujemo z novimi procesi, ki jim moramo slediti, jih sprejeti in vključiti v svoje delovanje.

Informacijska tehnologija je postala del tudi najbolj osnovnih poslovnih procesov in digitalna preobrazba poslovanja, ki smo ji priča v zadnjem času, je svet obrnila na glavo. Odvija se na vseh ravneh ter ustvarja vedno nove in nove vzorce, načine in oblike poslovanja. Digitalna preobrazba poslovanja, ki je rdeča nit 21. NT konference, bo tudi glavna tema letošnjega NTK Poslovnega srečanja, ki bo ponovno gostilo uspešne svetovno priznane posameznike, ki so na inovativen način dosegli izjemen preboj na svojem področju (več o digitalni preobrazbi).

Na letošnjem NTK Poslovnem srečanju, ki bo v torek, 17. maja 2016, bomo predstavili nekaj slovenskih in tujih uspešnih poslovnih preobrazb organizacij, svoj pogled na aktualno dogajanje na tem področju pa bosta predstavila še dva zanimiva gosta.

David Rowan, urednik britanske edicije revije Wired, ter Tom Loosemore, ustanovitelj organizacije Government Digital Service (GDS).

David Rowan, ki poroča o tehnoloških trendih in njihovem vplivu na poslovanje, kulturo in politiko, bo spregovoril o nujnih spremembah v poslovanju obstoječih organizacij, ki jih narekujejo potrošniki, omogočata pa ogromna količina podatkov in tehnologija. V svojih raziskovanjih poslovnega sveta v dobi mobilnosti in neskončnega števila podatkov je Rowan obiskal mnogo revolucionarnih zagonskih podjetij, kot so WhatsApp, Spotify, Nest, Xiaomi, Google in LinkedIn. Prihod Davida Rowana kot glavni sponzor NTK Poslovnega srečanja podpira NIL.

Tom Loosemore, bo z udeleženci NTK Poslovnega srečanja delil svojo izkušnjo uvajanja digitalnih storitev za britanske državljane in spregovoril o več vidikih digitalne transformacije skozi lastne primere. Loosemore je namreč vodil projekt GOV.UK, edino spletno stran britanske vlade, ki ima do danes že več kot 2 milijardi obiskov in je dobitnica Top Design nagrade 2013.

Na spletni strani www.ntk.si si že lahko ogledate vsebino NT konference. Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter. Se nam boste pridružili!


Prijavi napako v članku