Računalništvo, telefonija
15.06.2019 16:00

Deli z drugimi:

Share

Na dopust greste zato, da tam uživate

.. Bliža se čas poletnih dopustov in zakaj ne bi letos počitnikovali na slovenski obali. Pričakala vas bo prijetna mediteranska klima in vrsta možnosti, da dopust preživite nekoliko drugače ..
Na dopust greste zato, da tam uživate
Na dopust greste zato, da tam uživate

Ko se odpravite na poletni oddih, najbrž sanjarite o morju, razgledu nanj, po možnosti še o kakšnem bazenu in različnih možnostih za sprostitev, kot so wellness, savne ali masaže. Mnogi si oddiha ne predstavljajo brez prostočasnih aktivnosti v naravi.

Odlična lokacija in številne dejavnosti

Zakaj bi morala biti pot na morje pravo popotovanje, če se lahko zjutraj odpravite od doma in še isti dopoldan skočite v morje. To omogoča Belvedere resort, ki stoji v Krajinskem parku Strunjan, na vzpetini neposredno nad morjem in ponuja čudovit razgled na Tržaški zaliv. Z okoli 80 metri nadmorske višine, ki se strmo dviga nad morjem, je Belvedere Resort tudi najvišje ležeči hotelski kompleks na slovenski obali, in prav to mu zagotavlja dih jemajoč razgled, ki vas bo vsako jutro napolnil z energijo.

Morska plaža je od hotela oddaljena slabih 800 metrov, a pot ne bo predolga, saj do nje vodi slikovita pešpot. Za goste hotela je organiziran brezplačen prevoz z minibusom.

Odlična lokacija in vpetost v naravo omogočata gostom številne dejavnosti v naravi. Resort se ponaša z velikim zunanjim bazenom s sladko vodo, minigolfom in namiznim tenisom. Za goste, ki obožujejo tenis, so na voljo tudi tenis igrišča, resort pa ima tudi manjšo trgovino in trgovino s spominki, tako da ne boste pogrešali prav ničesar.

V hotelu s štirimi zvezdicami (4*) sta tudi manjši notranji bazen ter wellness s savnami in masažami. V edinstveni SPA ponudbi z razgledom se boste tako lahko razvajali v turški, finski in zeliščni savni, ob masažah ter v lepotnem in kozmetičnem programu. Če ste eden tistih, ki na dopustu radi utrdijo svoje telo, pa je na voljo tudi fitnes.

Pojdite na “piknik med oljkami”

Letošnja novost je možnost izposoje električnih koles, tako da boste lahko na ta način brezskrbno prekolesarili celotno slovensko obalo. Še ena posebnost in letošnja novost je “Piknik med oljkami”, kjer se z omenjenimi električnimi kolesi in s košarico dobrot odpeljete do krajinskega parka Strunjan ali pa vse do izolskega podeželja, kjer lahko na prostem in ob dobri hrani preživite prelepe trenutke v družbi najbližjih.

Na voljo je brezplačni internetni kotiček, brezplačni brezžični internet in dovolj brezplačnih parkirnih mest. Tako se na dopustu ne boste ukvarjali s tem, kje parkirati, ampak si boste lahko zares odpočili.

V današnjem, pogosto prehitrem tempu si kar pozabimo vzeti čas zase, Belvedere resort je zato odlična priložnost za oddih. (P.R.)


Prijavi napako v članku